fajny tekst jesli ktos nie rozumie niech sobie sprawdzi ALFA na Filmwebie i obejrzy reklame
tego film u to zrozumie
To moj tekst nie papugowac :D:D:D
=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]
nie znacie sie na dobrych smiesznych tekstach komedie to cos o czym nigdy nie widzieliscie ps I'HATE YOU M0RIARTY I NAWZAJEM :D:D:D
ja naprawdę to napisalem moze bylem troche upity bo kolega mial urodziny ale nie zadne prochy tylko piwo i tyle
dopiero teraz o jeny od razu mogłem sie zorientować bo przeciez ci ktorzy tu sa to oglądali ten film i mają pozytywną ocenę . A ten f na pewno nie grzeszy dobrą fabułą i mądrościom i nie którzy mówią ,,trzymał w napięciu ''
haha :p:p;p:p
Cóż to? Znów coś brałeś? Na odwagę? Nie? Słusznie, nigdy się nie przyznawaj. Jak się będą czepiać że bełkoczesz, kłam że klawiatura Ci się popsuła. A jeszcze jedno, jak żartujesz, to zawsze dodawaj, to swoje "haha", inaczej niektórzy (nie "nie którzy") mogą się nie domyślić, zwłaszcza jak ci się znów "klawiatura zepsuje"
A teraz serio, bo czasami sobie żartujemy. Osoby które się wypowiedziały na temat Twojej, niemądrej opinii, okraszonej dodatkowo, bełkotliwym, niemal niezrozumiałym, samochwalczym komentarzem, zachowały chwalebny umiar w swoich wypowiedziach, sugerując że byłeś jedynie, niedysponowany umysłowo a nie że to Twój normalny stan. Ty, po początkowej skrusze, obdarzyłeś nas przestarzałym określeniem medycznym o zabarwieniu pejoratywnym. Czyżbyś twierdził że zawsze myślisz tak nieskładnie?
po tym tekście wyszedł na króla debili tego forum dyskusyjnego,
z ilorazem inteligencji kury , nie będącym w stanie wystawić racjonalnej recenzji nawet bajkom
dla dzieci.
śmieszni jesteście i współczuje wam żegnam śmieje sie gdy widze wasze teksty temat uwazam za skończony .
hm podpialem sie pod Twoja wypowiedzia wiec wysil szare komorki-nie uwierzysz jakie to fajnie uczucie myslec...polecam