PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=193505}

Kowboje i obcy

Cowboys & Aliens
2011
5,6 61 tys. ocen
5,6 10 1 60992
5,0 33 krytyków
Kowboje i obcy
powrót do forum filmu Kowboje i obcy

Tak już będzie w kinematografii amerykańskiej. Podobnie - jak z niewiadomych przyczyn produkują masowo kretyńskie chłamy o zombiakach, wampirach i tzw. superbohaterach, przy których to filmach nawet oswojone orangutany wymiękają - tak i w tym przypadku nic się nie zmieni:
Obcy, dysponujący technologią wyprzedzająca nas o tysiąclecia, zawsze przemierzą niezmierzone kwadranty wszechświata tylko po to, aby nas POŻREĆ!!!
Oczywiście banda niedorozwojów odpowie: "że no tak, ale oni potrzebują naszej wody, naszych mózgów albo odbytów".
A mówcie sobie, co chcecie - ja się zawsze śmieję z tych waszych dyskusji albo obrażań kogoś kto napisał opinię, z którą się nie zgadzacie.
Możecie mnie cmoknąć.

P.S.
Już widzę te posty, np:
"jesteś gejem";
"sam się cmoknij";
"masz kompleks małego członka";
"ty ch...ju'.

ocenił(a) film na 6
klandestino

Ale nie bardzo cię rozumie to po co oglądasz amerykańskie filmy jak uważasz że to kretyński chłam? Tym bardziej filmy S.F. Przecież są inne kinematografie. Amerykanie kręcą głównie kino rozrywkowe bo to się dobrze sprzedaje. A drugie "po co oni mają do nas przylatywać"? Przywitać się powiedzieć HEJ czy HELO?

ocenił(a) film na 4
klandestino

Ja się z tobą zgadzam w 100%. W dzisiejszych czasach niezwykle trudno obejrzeć jakiś sensowny film. Zalewa nas morze chłamu. Doszło nawet do tego że średnio na 10 "nowości" filmowych które staram się zobaczyć jakieś 6-7 wyłączam po 30 minutach bo nie da sie tego oglądać, pozostałe 3 jestem w stanie "przetrwać" do końca - z czego 1 (słownie jeden) prezentuje jako taki poziom.

relax

Ogladacie te filmy z niewłasciwym nastawieniem, dlatego niespełniają Waszych oczekiwań. To jest typowe kino rozrywkowe, z założenia pozbawione logiki. Ma być akcja i efekty specjalne. Zgodzę się jednak, że czasem głupota scenariusza jest rażąca do tego stopnia, ze aż obraża nawet średnio inteligentnego widza. Przykład to chocby "Bitwa o LA".

ocenił(a) film na 2
pumpalik

Film jest BEZNADZIEJNY i nie ma o czym gadać. Nawet jak na typowe kino rozrywkowe.