Kowboje i obcy

Cowboys & Aliens
2011
5,6 61 tys. ocen
5,6 10 1 61070
5,1 25 krytyków
Kowboje i obcy
powrót do forum filmu Kowboje i obcy

Oczywiście to nie jest głęboki film z jakimś morałem czy drugim dnem. Coś jak druga cześć obcego. Ufo kontra ludzie i totalna rozpadówa. Przesadzili tylko z jedną sceną gdzie główny bohater skacze po latających statkach kosmicznych jak Spiderman. Reszta nadaje się na wypełnienie zimowego wieczoru.

ocenił(a) film na 7
J.a.c.o.R

Podpiszę się pod tym. Ten film był momentami głupi niesamowicie ale fajnie się go oglądało i czas szybko przy nim zleciał.

ocenił(a) film na 1
J.a.c.o.R

prosze was ludzie 7/10 ? masakra szczelcie mi w lep

ocenił(a) film na 7
Thengel1986

No ale 1/10 to też jazda po bandzie tylko, że w drugą stronę.

ocenił(a) film na 1
reese

dajac wysokie noty rezyserzy nigdy nie zbiora sie i nie nakreca dobrego filmu myslac "to im wystarczy posiedza 2 godziny naciesza oczy i dadza dobra ocene" ale w sumie macie ciut racji bo gdyby krecono tylko dobre filmy zaraz mielibysmy wygorowane wymagania ale 7/10 to stanowczo za duzo

ocenił(a) film na 7
Thengel1986

Wątpię żeby dawanie niskich ocen pomogło. Wystarczy spojrzeć co się dzieje z fabułą filmów robionych w 3D, gdzie nieraz oprócz efektów film nie ma po prostu nic do zaoferowania. Może 7/10 to faktycznie za dużo ale jakoś nie czułem się nim zawiedziony, nie oczekiwałem niczego specjalnego i może stąd taka ocena a nie inna. Wszystko zależy od tego jak się nastawimy do oglądania a jak się można nastawić do oglądania filmu, który już tytułem mówi o czym będzie.

ocenił(a) film na 1
reese

czyli jednym slowem "dalem mu 7 bo jest taki cienki wiec niech ma na pocieche" :X ?

ocenił(a) film na 7
Thengel1986

Raczej dałem mu 7 bo dostałem to czego oczekiwałem po takim filmie.