Kowboje i obcy

Cowboys & Aliens
2011
5,6 61 tys. ocen
5,6 10 1 61070
5,1 25 krytyków
Kowboje i obcy
powrót do forum filmu Kowboje i obcy

Tego sie nie da opisac!

użytkownik usunięty

Gdybym mogl to bym wystawil pierwsze w mojej obecnosci na FilmWebie ZERO. Najgorszy film jaki widzialem z zyciu: gorszy od Dnia Niepodleglosci, gorszy od Sahary, Resident Evil i Kapitana Ameryki razem wzietych. Ten film to DNO ABSOLUTNE, scenarzysta i rezyser musieli chodzic po planie napaprani jakimis mocnymi prochami bo innego wytlumaczenia nie widze. Praktycznie kazda scena jest durna i absurdalna, poziom logiki oscyluje ponizej zera bezwzglednego, glupota wprost przeciwnie - przekracza Olimp. Slow nie ma aby opisac ta bezdenna tepote kazdego ujecia czy yntelektualnego dialogu. Gdyby to bylo jeszcze zrobione jako komedia, ale nie - to jest prosze Was pier*oly DRAMAT.

Dla kogo to jest?!

ocenił(a) film na 3

no nie dla Ciebie... nie podniecaj się tak ..... bo Ci jajko pęknie

Czasami warto się oderwać, i obejrzeć taki durny i absurdalny film . Jak dla mnie 7/10
I popieram Maverick0069 , nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie.

I naucz się ty leniwa istoto, pisać polskie znaki(prawy Alt), dupa cię od tego nie będzie swędzieć :) .

ocenił(a) film na 5

Mimo, że się z tobą absolutnie nie zgadzam (szczególnie co do Dnia Niepodległości i Kapitana Ameryki) to nieźle się uśmiałem czytając twoją wypowiedź :)

ocenił(a) film na 10

Odpowiadam - na pewno nie dla oszołomów z polski, którzy analizują dogłębnie kino rozrywkowe. Ocena 6,4 na imdb to potwierdza

ocenił(a) film na 9

współczuję autorowi postu, widać że ma maskaryczny gust filmowy, skoro wg niego sahara czy kapitan ameryka są lepszymi filmami to jest on cięzkim przypadkiem ;/ no ale w końcu dla kogoś kapitan ameryka został zrobiony

ocenił(a) film na 10
technotronic

Dokładnie, jak piszę autor - "tego się nie da opisać", bo ciężko opisać polaczkową głupotę