Gdybym mogl to bym wystawil pierwsze w mojej obecnosci na FilmWebie ZERO. Najgorszy film jaki widzialem z zyciu: gorszy od Dnia Niepodleglosci, gorszy od Sahary, Resident Evil i Kapitana Ameryki razem wzietych. Ten film to DNO ABSOLUTNE, scenarzysta i rezyser musieli chodzic po planie napaprani jakimis mocnymi prochami bo innego wytlumaczenia nie widze. Praktycznie kazda scena jest durna i absurdalna, poziom logiki oscyluje ponizej zera bezwzglednego, glupota wprost przeciwnie - przekracza Olimp. Slow nie ma aby opisac ta bezdenna tepote kazdego ujecia czy yntelektualnego dialogu. Gdyby to bylo jeszcze zrobione jako komedia, ale nie - to jest prosze Was pier*oly DRAMAT.
Dla kogo to jest?!
Czasami warto się oderwać, i obejrzeć taki durny i absurdalny film . Jak dla mnie 7/10
I popieram Maverick0069 , nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie.
I naucz się ty leniwa istoto, pisać polskie znaki(prawy Alt), dupa cię od tego nie będzie swędzieć :) .
Mimo, że się z tobą absolutnie nie zgadzam (szczególnie co do Dnia Niepodległości i Kapitana Ameryki) to nieźle się uśmiałem czytając twoją wypowiedź :)
Odpowiadam - na pewno nie dla oszołomów z polski, którzy analizują dogłębnie kino rozrywkowe. Ocena 6,4 na imdb to potwierdza
współczuję autorowi postu, widać że ma maskaryczny gust filmowy, skoro wg niego sahara czy kapitan ameryka są lepszymi filmami to jest on cięzkim przypadkiem ;/ no ale w końcu dla kogoś kapitan ameryka został zrobiony