PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95745}

Król Artur

King Arthur
2004
6,8 91 tys. ocen
6,8 10 1 90977
5,4 35 krytyków
Król Artur
powrót do forum filmu Król Artur

świetny

ocenił(a) film na 10

A ja uważam że film był na prawdę dobry, zagrany super, bardzo klimatyczny. Ja również uwielbiam Gladiatora, Troję, Ostatniego Mohikanina czy Braveheart ale uważam że Królestwo Niebieskie i Aleksander to była nuda a nie Król Artur tak jak niektórzy piszą. To Aleksander ciągnął się w nieskończoność i nie zachwycił niczym, oprócz niektórych akorów. A w Królu Arturze była, moim zdaniem, świetna obsada, szczególnie podobali mi się Gruffudd i Mikkelsen - naprawdę dobrze odegrane role. Uważam, że film był śliczny, klimatyczny i rewelacyjnie zrobiony a Hans Zimmer jak zwykle popisał się swoim wspaniałym talentem.

zsuzsi91

Tak naprawdę dobry film.Moim zdaniem lepszy od Aleksandra który był długi i nużący.Ogólnie lubię filmy o takiej tematyce.

ocenił(a) film na 8
zsuzsi91

Zgadzam się świetny film a nie jak ta Troya albo Alexander.

zsuzsi91

Jak dla mnie film jest świetny. Dobrze dobrani aktorzy, ktorzy dobrze spisali sie odgrywając swoje role. Mi również najbardziej podobali sie Gruffudd i Mikkelsen;] ciekawa oprawa i fajne efekty, no i muzyka ktora nadawała fajny klimat. Pewnie jeszcze nie raz spędze czas oglądając ten film;]