PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6878}

Król Lew

The Lion King
1994
8,2 597 tys. ocen
8,2 10 1 597044
8,5 90 krytyków
Król Lew
powrót do forum filmu Król Lew

10!!!! Klasyka

ocenił(a) film na 10

Bajka mojego dzieciństwa, wychowłam się na niej i co ją oglądam to łezka mi się kręci w oku :). Szkoda, że już nie robi się takich bajek.

ocenił(a) film na 3
kaska_87

Wkurza mnie jak ktoś powie/napisze coś w tym stylu! Teraz takie filmy (bajki to zupełnie coś innego) się po prostu nie sprzedają. Nastały takie czasy.

Merkura

"Wkurza mnie jak ktoś powie/napisze coś w tym stylu!" - Wkurza Cię to, że ktoś wyraża swoje zdanie w grzeczny sposób? Nikomu nie wadząc przy okazji? Dziwne...
"Teraz takie filmy się po prostu nie sprzedają." - Chodzi Ci zapewne o animacje rysunkowe? A skąd masz to niby wiedzieć czy się będą sprzedawać czy nie? Obecnie Disney odświeża klasyki i ponownie puszcza do kin. Zainteresowanie wcale nie jest małe.

ocenił(a) film na 3
Slaught

Nie. Wkurza mnie to uwielbienie "Króla lwa".

Merkura

Przepraszam bardzo, a czy Ty masz coś do czyjegoś gustu? To jest forum "Króla Lwa" więc nie wiem czemu się dziwisz, że ludzie, którzy uwielbiają ten film to się tutaj wypowiadają? Bo a niby gdzie mięliby wyrażać swój zachwyt? Ja się Ciebie nie czepiam, że uwielbiasz filmy, które w większości sama nie trawię. Poza tym założyłaś temat i wyraziłaś swoją opinię na temat "Króla Lwa". Przeczytałam ją, ale mnie nie wkurzyła. Po prostu rozumiem, że każdy ma inne odczucia. Dziewczyno, naucz się szanować cudze poglądy! Sama chyba byś nie chciała, aby ktoś krytykował Twój gust, no nie? Krytykuj film, a nie czyjeś upodobania.

Merkura

P.S. Mnie wkurzają takie niezadowolone osoby, które narzekają z byle powodu. Jeśli nie chcesz czytać pozytywnych opinii o tym filmie, to po prostu nie wchodź na to forum. Ale ludzie mają "problemy", normalnie brak słów ;)

ocenił(a) film na 10
Merkura

Możesz wyrazić swoją opinie, ale żeby wkurzała Cię od razu czyjaś...nie można już swojego zdania mieć ?!