Ile 3d jest w calym tym filmie po nowemu? Do kina chce sie wybrac na pewno tylko ciekawi mnie ile efektu 3d dodano o ile jest cos wogule
"Wogule" to "w ogóle" , pójście na ten film/bajkę w 3D to totalny kretynizm , klasyka powinna pozostać klasyką .
Ja byłam dziś w kinie i była wersja 2D. Zaskoczyło mnie to, bo byłam pewna, że wszędzie będzie jedynie 3D. Dla mnie to lepiej, mniej kasy wydałam na bilet :D
A film, oczywiście, był, jest i będzie dla mnie arcydziełem :)
Mi nie chodzi o ilość pieniędzy , tylko o to iż według mnie jakość filmu jak i komfort oglądania słabną pod wpływem 3D.
Zależy od 3D i zależy od filmu. Nie uogólniaj tak. Ja tam się bardzo cieszę, że puścili ten film teraz w kinach. Z wielką radością do niego wrócę po latach.
Nie przesadzaj już z tym przywiązaniem do klasyki. Dzięki temu dzieci będą mogły poznać ten film. Ja pójdę z ciekawości i dlatego, że nie miałam okazji być na tym w kinie.
początek, "Krąg Życia", leci Zazu na Lwią Skałę
gdy Rafiki wyłapuje lecące płatki, czując w nich Simbę.
ogólnie efekt był widoczny przez cały film, ale w tych dwóch scenach ewidentnie było można go odczuć.
i tak wolę wersję 2D, na której dziś byłam.
Byłam dzisiaj na tym, efekt był mocny i widoczny przez cały film, ale nie psuł oglądania. Była to pierwsza wersja filmu, bez piosenki poranny raport.