Jeszcze nie dawno jakaś wspaniała osoba umieściła prawie wszystkie bajki Disneya na youtubie ( i to nie w częściach ale w całości !! ) . Dzięki temu mogłam sobie swobodnie przypomnieć większość ulubionych bajek z dzieciństwa. A dziś wchodzę na youtube dokończyć mój maraton a bajek już znaleźć nie moge :(( Czy ktoś sie orientuje co sie z nimi stało ? Autorka je skasowała czy po prostu ja ich znaleźć nie moge :( ? Jeśli nie zostały skasowane i to ja ich ( nie wiem czemu) znalezc nie moge to prosze o wyslanie mi linka do jednej z nich jak by ktoś mógł. Pozdrawiam !!
Podejrzewałam ,że może o to chodzić. Ale nadal są 3 filmy w całości tego użytkownika. Krol lew 2, krol lew 3 i Toy Story. A całą reszte jakby szlag trafił :( Czy jakby chodziło o prawa autorskie to przypadkiem wszystkie nie powinny być usunięte ?
to link do jednego z ostatnich 3 ocalałych filmow :(
http://www.youtube.com/watch?v=ozorDAa8ndM&feature=related
to tak już jest :) np. film podzielony na 10 części to np. skasują czwartą a reszta jest dalej :) dziwne to no i cóż. Trzeba kupować oryginały a nie :D
Wiem to smutne :(. A teraz muszę ładować sobie na megawideo czy coś tam i mi się włącza limit :(. A zobaczyłam jedynie Król Lew 2 i 3 (Team Kovu!) + Małą Syrenkę