Nie wiem jakie są wasze odczucia na ten temat ale ja oglądając tą wspaniałą cudowną bajkę czuje się strasznie stary pomimo że nie ukończyłem jeszcze nawet 19 lat no ale widząc datę powstania KRÓLA LWA przypominając sobie tym samym jak kiedyś ja jako mały gzubek maszerowałem z ojcem do kina Olimpia w Poznaniu na mój pierwszy w życiu seans oczywiście chyba wiadomo jaki to był wtedy film ;-) i rozmyślając sobie tak to aż mi się łzy do oczu cisną i nachodzi mnie tym samym przygnębiające myśli a dokładnie że jak to ten czas strasznie szybko leci i że w sumie nie wiele go nam pozostało bo zanim się obejrzycie będziemy strasznie starzy i ile to ja bym dał aby być znowu dzieckiem tęsknie za tą beztroskoscią i to bardzo
I JAK TO MAWIAŁ MÓJ TATO TEN KTO NIE BYŁ DZIECKIEM NIGDY NIE BĘDZIE DOROSŁYM
POZDRAWIA MATEUSZ Z POZNANIA
ja miałam wtedy tylko 3 latka jak byłam w Kinie Bałtyk w łodzi na tym filmie :D i do dzisiaj zostało mi to że placze jak bóbr na tym filmie bo na nim sie nie da nie płakac.. a moge go ogladać 24 godziny na dobe :)Mówiąc szczerze chciałabym miec Krola Lwa na DVD żebym mogła sobie na televizorku obejrzec :D ahhh... to były czasy :)
Pamiętam jakby to było dziś, jak tata przyniósł mi na moje 3 urodziny przegrywanego Króla Lwa na VHS, oglądałam tę bajkę z tego co pamiętam chyba codziennie przez długi czas, to była bajka którą kochałam i która do mnie przemawiała!!! Później dostałam na następne urodzinki oryginalą kasetę, którą mam do dziś :):):) moje szczęście było ogromne!!!
Dziś dokładnie mija 13 lat jak obejrzałam po raz pierwszy Króla Lwa, jest to w pewnym sensie wyjątkowy dzień, bo ja nadal kocham tę bajeczkę :):):) pomimo, że teraz mam 16 lat, a kiedyś miałam 3 latka, moje uczucie do tego filmu jest takie same i także do dziś czerpię taka samą radość z oglądania tego filmu (choć tym razem na DVD :):):)) jak wtedy jako mały brzdąc :):):) nie potrafię zliczyć ile razy oglądałam tę bajkę, jest to na pewno duuuuża liczba...
THE LION KING FOREVER :*:*:* :):):)
Pzdr.
to jesteś w tym samym wieku co ja i to nie mmożliwe że w wielku 3 la miałaś kasete gdzie 13 lat temu film wszedł do kin....
To tak i to był rok 1994 na pewno się nie mylę!!! Ja nie mówie, że miałam tę kasetę od razu w dzień premiery, nie, ale miałam na pewno i powiedziałam, że nie oryginał tylko jakąś przegrywaną i że dopiero na następny rok dostałam oryginał!!! Nie kłamię, bo nie mam po co =/=/=/
Pzdr.