PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108083}

Królestwo niebieskie

Kingdom of Heaven
2005
7,2 178 tys. ocen
7,2 10 1 177758
6,4 33 krytyków
Królestwo niebieskie
powrót do forum filmu Królestwo niebieskie

W poprzednich kreacjach Blooma przypominal raczej jak tranwestyte, niz prawdziwego meszczyzne (a raczej prywatnie nim jest, mam nadzieje ze jest!!).Byl wymalowany, wyloczkowany, nosil spineczki we wlosach itp. Takie homo niewiadomo.
Po obejrzeniu zwiastunu "Królestwa ... " moge powiedziec, ze w koncu zrobili z niego meszczyzne.I tylko tak dalej !!
pozdr for everybody - Viv :-)

Vivien_6

Jestem ciekawa, czy ludzie wola Legolasa czy Blooma (prywatnie),ale tak z wygladu??Mi osobiscie podoba sie Orlando Bloom prywatnie i mam wrazenie, ze jestem w miejszosci, poniewaz wiekszosci podoba sie niebiesko oki, blondynek Legolas!
Jak to naprawde wyglda??
Viv

Vivien_6

Hehehe... Ja chyba i takiego, i takiego :) Legolas jest elfem, ma cudne oczka, a sam Orlando idealnie do tej roli pasuje. W takiej charakteryzacji.
Bardzo podoba mi się on również tak prywatnie - gdzie wygląda jak normalny facet. I w tym filmie tak właśnie jest.
Czyli ciężko mi jednoznacznie powiedzieć. ;)

Vivien_6

Bez złośliwości, ale -kobieto! -mężczyzna się pisze MĘŻCZYZNA. Skąd Ty tam "sz" jakieś znalazłaś??

użytkownik usunięty
Vivien_6

Ja tak naprawdę największą uwagę zwróciłam na niego w roli Legolasa ale podoba mi się również naprawdę =)!!!Cieszę się że mogę go znowu zobaczyć na ekranie =) pozdrawiam fanki Orlisia Blooma =)
Ellen

ocenił(a) film na 10
Vivien_6

Orlando dal ciala w "troi" bo zrobil z siebie zalotna laske jednym slowem ale w "piratach..." byl jush lepszy tylko ten jego pedalski glos jak wrzeszcy na zwiastunie KOH to jush ma glos jak taki lancelot (buja w oblokach) i podoba mi sie ta jego broda ... ale wole go prywatnie jest taki smieszny =]

ocenił(a) film na 7
Vivien_6

Zgadzam się z Tobą, wygląda jak prawdziwy facet :]. Chociaz z tym transwestytą przesadzilas. Wygladał jak zwykły laluś [choc tez nie zawsze]

użytkownik usunięty
Vivien_6

Ty ANALFABETKO!!!
Naucz się choć podstaw języka polskiego... Nie obrażaj nas swoją ignorancją.
A kwestia wyglądu Orlando B. nie jest aż tak w tym filmie istotna...

ocenił(a) film na 8

Jeny ludzie, Parys miał tak wyglądać i miał tak grać, nie na darmo tak go ucharakteryzowali.

ocenił(a) film na 7

Primo - jeżeli już kogoś wyzywasz to chociaż miej odwagę się podpisać
Secundo - miej na uwadze, iż może nie wszyscy władają tak perfekcyjną polszczyzną jak Ty
Terzo - a ja Tobie radzę przyswoić zasady dobrych manier - przydają się tak samo dobrze, jak podstawy języka polskiego.

ocenił(a) film na 5
Vivien_6

meszczyzna?

a co to takiego??????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????