PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=592905}

Królewna Śnieżka

Mirror Mirror
2012
6,2 71 tys. ocen
6,2 10 1 70596
5,7 18 krytyków
Królewna Śnieżka
powrót do forum filmu Królewna Śnieżka

Jak duża jest w tym filmie rola Seana Beana w roli króla? Widział ktoś już?

Maciej_Vos

znikoma. pojawia się na 3 minuty.

juliette_margo

Kurczę, szkoda, jestem w trakcie oglądania "Gry o tron" i coraz bardziej zaczynam doceniać tego aktora. ;p

ocenił(a) film na 6
juliette_margo

Czyżby umierał w ciągu tych 3 minut? :)

egidragonfly

Pewnie niestety tak, zresztą w tym nowym serialu na AXN rolę ma podobnie "bogatą", no cóż szkoda!!!!!!

ocenił(a) film na 6
egidragonfly

a zdradzę szczegół a niech tam, nie umiera, robi coś innego ;p

raina_1240

no co ty!!!!jak on śmie nie ginąć????!!:P chyba jeszcze nie był otruty więc fajnie by było ....a tak kaszana:( zawiodłam się

NekoGirl

CO TO ZA FILM GDZIE SEAN BEAN NIE UMIERA

marcelpol

Harry Potter! Sean tam nie gra, więc tam nie umiera! :D

moooras

W sumie logiczne... o.O

ocenił(a) film na 6
marcelpol

W Silent Hill nie zginął :D

egidragonfly

no i film okazał się słaby xP

marcelpol

Ronin

raina_1240

To mnie zaciekawiłaś. Mam nadzieję, że 'coś' ciekawego ;) Obawiałam się że robi za 'halabardnika' po obejrzeniu zwiastunów. Coś lepsze niż nic, chociaż liczyłam na więcej niż 3 minuty.

ocenił(a) film na 7
Maciej_Vos

Maciej ja też jestem zawiedziona bo to mój ulubiony aktor ale uwierz ,że w swoim dorobku ma mnóstwo wspaniałych pierwszoplanowych ról a także zaplanowanych kilka głównych na ten rok więc nic straconego:)

A co do umierania-no cóż ,umierał chyba na wszelkie możliwe sposoby w dziesiątkach filmów ale prywatnie ma się świetnie:P

CelineMarie

We "Władcy pierścieni" tak długo umierał, że gdyby nakręcono wersje reżyserską wersji reżyserskiej film trwał by 48 godzin i 28 minut z pominięciem dalszej części fabuły a skupieniem się na samym wątku umierania.

ocenił(a) film na 7
prostelinie

nie mam nic przeciwko:D

Maciej_Vos

ważne ,że jest,niemniej tak świetny aktor powinien grać same pierwszoplanowe role

ocenił(a) film na 8
Maciej_Vos

Nie znałam obsady przed obejrzeniem filmu, i dzięki wszystkim borom. Sean Bean dostał tam bardzo fajną rolę, pal licho, że taką krótką! Czułam, że to niejako hołd i zadośćuczynienie oddane "Grze o tron". Za to symboliczne znaczenie film dostaje ode mnie jedną gwiazdkę więcej. (Reszta gwiazdek składa się z przepięknych, rozległych krajobrazów chmurnego nieba i ślicznej Śnieżki. No i humoru.)