Tak pomysłowego filmu dawno nie widziałem, brakuje tylko biczowania, nabijania na pal i polewania kwasem....
....a na serio to spodziewałem sie czegoś straszniejszego; cóz, przymierzam się do 2 części, ponoc jesat bardziej krwawa:) Scena z przekłuwaniem okiem mnie nie przekonuje, laska bardziej krzyczała gdy rzucali na nią krwawe ochłapy i lali gorącą wodą??? Hmmm, n/c???
Zapomniałem dodać, film oglądać PO KOLACJI, bo potem prawdopodobnie odejdzie Wam ochota:)
5/10
zwróc uwagę,że owa "laska" była juz wymęczona fizycznie jak i psychicznie-dlatego też już "tak nie krzyczała"gdy jej przekłuwali skroń.Po twojej wypowiedzi nic nie wiesz o bólu,tylko pozazdrościć...
Tobie owszem,miałem chcociaż nadzieję,że zrozumiesz prosty zwrot,który do Ciebie skierowałem "bez odbioru",ale jak widać powyzej nawet tego nie zrozumiałeś...
Wybacz Mistrzu, wysokie loty twoich zawiłych myśli i sformułowań sa niezrozmiałe dla nas, zwykłych smiertleników.
Poza tym to moja sprawa, komu, kiedy i na co odpisuje i nic ci do tego. Mam nadzieje ze wyrazam sie jasno?
Siemka :)
Szukam właśnie tego filmu gdzie go mogę obejrzeć ?
I jak znacie jakieś podobne filmy lub przynajmniej dobre horrory to jestem zainteresowany.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Na YouTube są chyba wszystkie części - trzeba tylko dobrze poszukać. I nie sądzę, by "podobne filmy" i "dobre horrory" mogły występować w jednym zdaniu. ; )