PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298364}

Królowie nocy

We Own the Night
2007
7,0 32 tys. ocen
7,0 10 1 32046
6,6 18 krytyków
Królowie nocy
powrót do forum filmu Królowie nocy

Phoenix jest moim ulubionym aktorem, ale nie jestem pewna czy nadaje się do filmów sensacyjnych.

ocenił(a) film na 6
Muza_2

On się nadaje do absolutnie wszystkiego, hmm chociaż po głębszym zastanowieniu nie pasuje do komedii;)

ocenił(a) film na 10
Delianne

Do komedii napewno nie ma zbyt mrocznę urodę.Choć w "Znakach" było kilka śmiesznych scen a le to dzięki scenażystom

ocenił(a) film na 8
Muza_2

W spacerze po minie była komediowa scena:)) Z orzeszkamki ;) Świetna i ten jego dziecięcy śmiech :D

ocenił(a) film na 8
Joasia16

miał być spacer po linie:)

ocenił(a) film na 10
Joasia16

:)a więc aktor wszechstronny tak? skoro umie rozśmieszyć to chyba mógłby zagrać w jakiejś komedii tak na próbę

ocenił(a) film na 7
Muza_2

Nie jestem fanką tego aktora (co nie znaczy, ze go nie cenię- po prostu pierwszy raz go zauważyłam), ale wg mnie on jest najmocnejszym elementem tego filmu. Cała historia jest odpowiednia dla dość lekkiej rozrywki i dla mnie byłaby niestrawialna gdyby nie zainteresowanie samym bohaterem wpaniale opowiedzianym przez Joaquin Phoenixa. Mysle,że warto obejrzeć film dla niego.
W filmie podobało mi się też tempo (a raczej jego zmiany, które jednak nie zadowolą widzów spodziewających się filmu akcji) i świetne zdjęcia. Ale i tak bez wyśmienitej gry aktorskkiej chyba bym nie ogladała filmu do końca.