jeszcze sobie poczekamy..ale na pewno warto,bo film się zapowiada ciekawie, a poza tym oczywiscie gra Joaquin:) a on raczej nie przyjmuje ról w nieciekawych filmach
Coś mi się widzi, że nie prędzej niż koło lutego. Pamiętacie, "Walk the line" też było gdzieś tak w październiku, a u nas dopiero w lutym.
Pewnie masz racje,ze ok.lutego powinien ten filmik wejsc do naszych kin. Czyli pozostaje nam jak narazie podziwianie Joaq'a w innych filmach.. dobrze,ze sa programy do ściagania i allegro- bo nasza telewizja bardzo rzadko puszcza filmy w ktorych on gra..
Ale-tak jak w przypadku 'Walk the line'- zacznie sie to niecierpliwe czekanie;)
Niedaja w tv jesli masz na mysli kanały dostepna dla kazdego. Na Cyfrze daja. Poprostu jest młody i nie grał w wielu filmach, a raczej w filmach na tyle starych by nasza tv była w stanie nabyc prawa do ich nadawania. Walk the Line dopiero niedawno na Canal + dali wiec nie oczekujcie ze go w tv publicznej zobaczycie w przeciagu roku. Znajac życie to ten film bedzie dodany do jakiegos szmatławca dla kobiet a dopiero potem jak juz kazdy i tak go bedzie miał to oni dadza go w tv. Tak było chocby z Aviatorem i Gangami Nowego Jorku.
Tak,miałam właśnie na myśli kanały ogólnodostępne.Heh,no cóż takie jest życie niestety,że filmy najpierw trafiają do gazet,a dopiero później są emitowane w telewizji.
Na szczęście ja mam już większość filmów z Joaquin'em Phoenix'em w mijej filmowej kolekcji,więc kiedy tylko mam ochote to moge je sobie obejrzeć:)
Tylko chciałabym żeby był bardziej znany w Polsce,bo to naprawdę świetny i bardzo utalentowany aktor-a praktycznie nikt go nie kojarzy,chyba że wspomne,że to ten który grał cesarza w 'Gladiatorze'
A jak wiadomo Joaq ma na swoim konccie,mimo młodego wieku,już wiele w spaniałych ról- np. 'Zatrute pióro','Płonąca pułapka' czy wspomniane "walk the line'
a na swiecie naprawdę juz byla premiera? bo cos na necie tego nie ma, mam nadzieje, ze puszcza u nas w kinach
W USA są już pokazy przedpremierowe (ocena filmu na IMDB to 8.1/10 i pozytywne recenzje), ale normalna premiera dopiero 12 października.