Film bez duszy. Po scenie z koreancami widac, ze robiony na sile. Kompletnie nic z tego filmu nie mozna wyniesc dla siebie, nawet dobrej rozrywki.
Postokroć ZGADZAM SIĘ! Cieszę się, że są inni, którzy zauważyli jak bardzo ten film jest 'naciągany' i potwornie schematyczny. Nuuuda totalna! Odradzam! Nasz 'Wiedzmin' przy tym to majstersztyk. ;) i sam nie wiem czemu dałem tak wysoką notę: 2/10 (pewnie za F.Whitaker'a i... napisy końcowe).
widze że twój pseudonim Cretinos jest do ciebie adekwatny... jeśli według was ten film jest słaby to macie coś chłopaki z głową... niewiele jest takich filmów akcji jak ten...klimat filmu jest idealny.. a Reeves zagrał świetnie... a wam polecam "Mode na sukces" albo "klan"... na bank wam się spodoba... pozdro
jezeli oceniasz ten film na 2 to ciekaw jestem jak oceniasz polskie tandetne filmy...ten film ma cos w sobie, nie wiem co zlego w nim widzisz
O minął już rok od zalozenia tego tematu.
No i właśnie ten film jest "tak dobry", że go kompletnie nie pamiętam - ani nie kojarze po tytule ani nawet po opisie - nic kompletna pustka.
a moim zdaniem byl niezly ;] nie przepadam za sensacjami, bo dla mnie wiekszosc jest nudna i tyle wszystkie maja takie same zasady ale jest pare filmow ktore przypadly mi do gustu, jeden z nich to wlasnie ten :) no i na dodatek z ulubionym aktorem Keanu(oczywiscie nie dlatego mi sie podobal bo sporo filmow z nim nie lubie) ;]
Również zgadzam sie z tą opinią, ale nie był bym atak radykalny przy ocenie, 5/10 jak dla mnie. Do "Dnia próby" sie nie umywa, a teamtyka ta sama.
Zgadzam się. Liche popłuczyny po "Tajemnicach Los Angeles" ("Dnia próby" jeszcze nie widziałem). Jeśli chodzi o mnie, to bardziej polecam "Królów nocy".
To looknij sobie 'Dzień próby' nie pożałujesz, to może w Twoim osobistym rankingu przeskoczy 'Królów nocy';]