5/10 :)Ja takze bardzo sie rozczarowalem na "Krolach Ulicy";p Faktycznie spodziewalem sie wiecej po tym filmie ...Przygotowalem sie na mocne kino sensacyjne,(pomimo wszystko z swietna obsada),tymczasem spotkalem sie z bardzo slabiutkim kinem akcji,z wyswiechatna fabula,dennym oraz przewidywalnym zakonczeniem,i chyba nie do kocna przekonywujaca gra aktorska:)Draznila mnie rola Foresta Whitakera,ktorego uwazam za swietnego aktora,a takze portret Keanu Reevsa(czyt.postac,i tylko i wylacznie o postac mi chodzi;p),nad ktorego talentem aktorskim nie bede polemizowal,chociaz zdaje sobie sprawe,ze dla wielu gwiazda"Matrix";p to jak juz wczesniej ktos napisal...delikatnie mowiac slaby "grajek",z czym chyba jednak nie do konca bym sie zgodzil:)Konczac "exsperckie zapedy" ;pp,a zarazem zaczynajac kolejne... jeszce raz podkresle,iz w moim mniemaniu "Krolowie Ulicy" to zwykly przecietniak,od ktorego nie koniecznie trzeba 3mac sie z daleka(i ktory jak najbardziej mozna ogladnac),jednak nie wywola "on" u widza zadnych wiekszych emocji,a juz na pewno nie zapisze sie w Jego pamieci jako wiecej niz sredni,o ile... w ogole sie zapisze:)!Pozdrawiam!!!!