Fanki Doktora Hałsa się zebrały.Jak można oglądać film po to by zobaczyć tego pesudo aktora znanego tylko z kiepsciego serialu...żenada.
Aleś dojebał kolego... To, że TY znasz go tylko z jednego serialu, świadczy wyłącznie o twojej ignorancji. Podobnie jak stwierdzenie "pseudo aktor". Nie masz pojęcia o czym piszesz, to po prostu zamilcz. Ot, taka rada na przyszłość.
A ja właśnie ze względu na Hugh Lauriego chcę zobaczyć ten film. Bardzo mnie się podoba w roli House'a, ale nie powiem - ciekawa jestem tego jak gra w innych filmach. Co w tym złego? Poza tym na tyle na ile go widziałam póki co - gra super :)
Proszę, napisz coś mądrego zamiast chwalić się lukami w wiedzy i głupotą. Hugh Laurie to dobry komik i genialny aktor. To, że znasz go tylko z jednej roli, nawiasem mówiąc niesamowitej i złożonej, nie znaczy, że jest pseudo, tylko, że ty jesteś pieniaczem. Serial jest dla ciebie kiepski? Może dlatego, że go nie pojmujesz?
A filmy dla zobaczenia dobrej gry aktorskiej jednego aktora zdarza mi się oglądać często. Lot Feniksa właśnie też tylko ze względu na Lauriego, Królowie ulicy też mnie nie zachwycają fabularnie, ale jak gra Hugh warto zobaczyć, bo nie będzie to czas stracony. Jeśli chodzi o inne filmy - jak oglądam Tomb Raidera, to nie dla cycków i marnej gry Angeliny Jolie ale dlatego, że gra tam Daniel Craig. Chyba więcej przykładów ci nie trzeba żebyś zobaczył, że można i warto oglądać filmy żeby zobaczyć ulubionego aktora.
Żałosny jesteś, to że nie potrafisz zrozumieć sensu serialu i w dodatku nawet nie potrafisz poprawnie napisać chociażby nazwiska (Serialowego) aktora to świadczy tylko o twoim niskim poziomie inteligencji i niesamowitej ingorancji z przyczyn oczywistych.