beznadzieja... tak sie balam ze masakra.. dajcie spokoj nie wiem czy mam z tego filmu sie smiac czy plakac ze taki beznadziejny O_o.
Nawet nie wiem o co w nim chodziło :D serio...:P
to jakis dramat powinnien byc a nie horror...juz gumisi się bardziej bałam
Idiotka z ciebie, wnioskuję to z twojej wypowiedzi...Idź oglądać "piłę", jeśli nie doceniasz tego typu filmów.
Zgadzam się. Ty tego filmu zwyczajnie nie rozumiesz! Twoja głupia wypowiedź świadczy o tobie. Jak chciałaś oglądać slasher to masz do wyboru przynajmniej 1000 wszędzie dostępnych horrorów (wypożyczalnie, torrenty, itp.) Tutaj twórcy postawili na klimat i muszę powiedzieć, że naprawdę im się udało! Pobrałam ten film także dlatego, że widnieje jako horror jednak nie żałuję ani minuty, że go obejrzałam. Aż zła jestem, że jeszcze przed obejrzeniem tak negatywnie do niego podchodziłam.
Nie wiesz o co w nim chodziło?
- Obejrzyj go jeszcze raz, ale tym razem postaraj się myśleć;
- Zmień kino bo filmy wymagające skupienia ci nie służą.
Tak, jestem złośliwa. Po prostu do białej gorączki doprowadzają mnie tacy ignoranci, którzy piszą głupoty, zaniżają ocenę świetnego filmu a tym samym sugerują innym, że nie warto go oglądać. Skoro NIE ZROZUMIAŁAŚ to nie komentuj. I nie, tu bynajmniej nie chodzi o zabijanie i przelaną krew. >_<
Przepraszam, ale co tu jest do rozumienia? Tudzież do głębszego zastanowienia się. Ot średnia historyjka o duchach wpleciona w czasy wojny domowej (co jest typowe dla pana Del Toro).
czarna_wdowo wygląda na to, że Skatrix dodała do ulubionych jakieś 98% wszystkich swoich filmów. Nawet tych ocenionych tylko na kilka punktów. Czyli, jak sama widzisz jej oceniania nie należy wogóle brać pod uwagę. -_-