PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681476}
5,6 2,8 tys. ocen
5,6 10 1 2788
5,4 5 krytyków

null

nullPrzejdź na startową naszego serwisu

(error-code: 20250729_vMSE3eQezkkZW38B)

powrót do forum filmu Kristy

Najlepszym rozwiązaniem aby sprawdzić czy film jest dobry to ocena Waszych znajomych o ile dobieracie ich pod kątem podobnych zainteresowań.
Ja kolejny raz się nie zawiodłem na swoich znajomkach. Film naprawdę dobry i klimatem przypominający ''Noc oczyszczenia''. Muszę stwierdzić że wiele ciekawych filmów pomijałem poprzez ogólną ocenę na filmwebie........a to był mój błąd. Kristy nie jest horrorem ale naprawdę bardzo dobrym thrillerem trzymającym w napięciu.
Fakt, jest kilka niedociągnięć i momentami absurdalnych rozwiązań ale w jakim obecnie filmie z tego gatunku tego nie doświadczymy?
To normalne że nie do każdego trafi ten film gdyż gusta są różne tak jak i ludzie :)
Mi osobiście podszedł i szczerze go polecam.

ocenił(a) film na 10
thorgal75

Dobry film. Podobało mi się, jak doszło do pierwszego spotkania. Mam tu na myśli to, że wzięła kluczyki od samochodu i ta jedna decyzja zadecydowała o losie tylu osób. Nie zgadzam się z tym, że jest ona niczym Rambo. W każdym ataku wykorzystała refleks i inteligencję. "Odpaliła się" dopiero pod koniec, gdy ujrzała śmierć kogoś bliskiego. Uważali ją za słabą, bogatą panienkę, źle dobrali sobie przeciwnika.