Kroniki Riddicka

The Chronicles of Riddick
2004
7,3 115 tys. ocen
7,3 10 1 115033
5,1 21 krytyków
Kroniki Riddicka
powrót do forum filmu Kroniki Riddicka

Czy mi się wydaję czy nie było kilku scen? na przykład z tą srebrną ręką. Czy ja oglądałam jakąś inna wersję?

ocenił(a) film na 8
bkasia_89

sam sobie odpowiedziales na pytanie;p hehehe

razielospl

odpowiedziałaś! nie wiesz że kasia to imię żeńskie? Dzięki za odpowiedz Redgard. Myślę, że wersja rozszerzona jest ciekawsza i lepiej pomaga zrozumieć treść filmu.

ocenił(a) film na 7
bkasia_89

jest wersja reżyserska i zwykła.

za krótki post i wobec tego naśmiece im za ten ich głupi pomysł z krótkimi postami. wybacz że w Twoim temacie:D
pzodddreororofdosfosoffo asdczcsdfdxfdsjkngdsngd
pzodddreororofdosfosoffo
asdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdx fdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsn gd
asdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdx fdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsn gd
vv
v
vasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfd xfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngds ngd
v
vazcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjk ngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczc sdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngds ngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdx fdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzc sdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngds ngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfd xfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngda sdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsj kngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfd xfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdv asdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfds jkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdzcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdcz csdfdxfdsjkngdsngdsdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkn gdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdczcsdfdxfdsjkngdsngdvasdczcsdfdxfdsjkngdsngdasdc zcsdfdxfdsjkngdsngd