Kroniki Riddicka

The Chronicles of Riddick
2004
7,3 115 tys. ocen
7,3 10 1 115033
5,1 21 krytyków
Kroniki Riddicka
powrót do forum filmu Kroniki Riddicka

Jak ktoś wybudował więzienie na tej planecie skoro tam przy wschodzie słońca była taka temperatura?

Throttlehand

No po prostu, wyższa technologia. Poza tym cały film to bajka :)

ocenił(a) film na 7
Stachu7

Wiem, ja tak tylko z czystej ciekawości.

ocenił(a) film na 7
Throttlehand

Może gdy budowali więzienie warunki na planecie były jeszcze dość stabilne :)

Throttlehand

pewnie hellboy miał z tym coś wspólnego lub inne ustroństwo

ocenił(a) film na 10
adam1975

... albo Little Nicky ... hi, hi..

ocenił(a) film na 2
Throttlehand

nic, nic.

Throttlehand

moze bylo zacmienie jak w pitch black, albo w sezonie zimowym czesc planety jest caly czas pozbawiona slonca.

ocenił(a) film na 8
Throttlehand

Heh, na tym polega Science fiction

ocenił(a) film na 10
spychu1920

Dobrze to ujoles nie musze nic dodawac , bo mnie hu strzelal jak przeczytalem to pytanie.

ocenił(a) film na 8
Throttlehand

Chińczycy. Nie ma innej możliwości.

ocenił(a) film na 8
Throttlehand

Mają działka, które jednym strzałem wypalają dziurę na kilka kilometrów głęboką i kilkadziesiąt/kilkaset szeroką, mają pojazdy zdolne przelecieć z jednej planety na drugą szybciej niż Pendolino z Trójmiasta do Warszawy, Elementarian zachowujących się jak pół ludzie, pół duchy, mamy takie fajne oczka świecące w ciemności, ludzi ze skanerami na pół twarzy, z których można podbierać wspomnienia przez USB, mamy faceta jednocześnie martwego i żywego, poruszającego się z nadludzką prędkością...

...a Ciebie z tych wszystkich cudów zastanawia akurat, jak zbudowali sobie głęboką na 23 kilometry dziurę w ziemi, w której trzymają sobie więźniów? Na szczęście myślę, że znam odpowiedź.

Mieli KOSMICZNE TECHNOLOGIE Z KOSMOSU. Strzelili laserkiem, zrobili dziurę, zaklajstrowali żelazem.

Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrowienia dla całej rodzinki, miłego czwartku :)