Na plus 1)Nin Diesel!! 2)niektóre efekty specjalne!! 3)fajna dziewczyna (szkoda, że się nie rozebrała)
Dowaliłeś do pieca, bomba poprostu :)))))
I ten chaos z błedami kostiumów w scenografii, bez specjalnego rozbierania Niny - fajny efekt :))))
No dałeś po garach, chaos, błędy logiczne..., SCENOGRAFIA...i kostiumy, a i jeszcze ten NIN DIESEL, perfekcja..., po prostu brak mi słów... Ktoś próbuje się bawić w krytyka <brawo>
Noooo,... ten baran to pozytywny zawodnik...., ale chyba nie w formie, bo nawet umiejętność czytania mu nie wychodzi;)
Oj, to teraz ty dowaliłeś do pieca. Ten Nin to oczywiście błąd, naturalnie chodziło mi o Vin. A baran to niestety nie ja. Oczywiście, że czasem jakiś film ocenię i chyba źle mi to nie wychodzi. Forma jest jaka jest, to znaczy prosta, jako że staram się pisać szybko. Jeżeli podoba wam się ten film to współczuję i wyrażam swoje najgłębsze kondolencje. pozdrawiam
To ja tobie powinienem złożyć kondolence..., Dojebałeś jakiś chaos, błędy logiczne, scenografia i kostiumy..., ty chyba lekarstw nie wziąłeś przed pisaniem tej opinii... A i baran to jednak jesteś TY i za ocenianie filmów to się nie bierz bo jednak źle ci to wychodzi...Bardzo ci współczuję
Pozytywny zawodnik ty serio piszesz jak małolat. Jeżeli masz więcej niż mi się też wydaje pokaż to, w innym wypadku dyskusja z tobą nie ma sensu.
a tak poważnie to zobacz jakie filmy dodałem do ulubionych. to chyba wyjaśni sprawę
Oooooj, bo się popłaczę..., weź tak nie pisz..., bo wpadnę w depresję..., przepraszam więcej nie będę tak pisał do ciebie, tylko już nie pisz takich tekstów bo będę płakał...:/
A nie wpadłeś już wcześniej w depresję??? Jak nie to spójrz do lustra, załamka gotowa...
Nie, jakoś nie wpadłem...., i jak możesz pisać "spójrz do lustra, załamka gotowa...", skąd wiesz durniu jak wyglądam????
Taaa... jasne..., i ty się szczycisz swoim wiekiem..., ty nie masz pojęcia z kim piszesz..., ja znam ludzi twojego pokroju..., pusty, bezmózgi palant... i gardzę takimi jak ty...
ja nie szczycę sie wiekiem tylko tym co osiagnąłem... A ty jesteś nikim, potwierdzam!
Jak małe dziecko, które nie potrafi się odgryźć... i mówi "nie ja, tylko ty taki jesteś..." , tak samo piszesz..., i chwalisz się swoją głupotą...i niedoborem słownictwa....
Mówi się :słabym doborem słownictwa". W języku polskim nie używa się sformułowania "niedoborem słownictwa". Człowieku, naucz się czytać, mówić i pisać!!!!
kto musi ten musi wziąć korepetycje z Polskiego..., dobra bułasie, już przestała mnie bawić twoja wiedza i zerowy poziom..., dlatego ŻEGNAM...
Wiem wiem... ten wyraz to przymiotnik, dlatego pisze się z małej..., ja jestem informatykiem, a nie polonistą..., a jak taki z ciebie humanista i czepiasz się takich błędów to po jaki hu* piszesz "jesteś rozjebany jak psi dyd! Jesteś pokurwiony a twoja stara to kurwa" , ja znalazłem tam błędne słowa, takie jak "pokurwiony"..., takiego słowa nie ma!!! Ale dobra nie mam ochoty już się z tobą bawić, żegnam...