Kroniki Riddicka

The Chronicles of Riddick
2004
7,3 115 tys. ocen
7,3 10 1 115033
5,1 21 krytyków
Kroniki Riddicka
powrót do forum filmu Kroniki Riddicka

Na plus 1)Nin Diesel!! 2)niektóre efekty specjalne!! 3)fajna dziewczyna (szkoda, że się nie rozebrała)

ocenił(a) film na 7
pozytywny_zawodnik

Dowaliłeś do pieca, bomba poprostu :)))))
I ten chaos z błedami kostiumów w scenografii, bez specjalnego rozbierania Niny - fajny efekt :))))

ocenił(a) film na 8
italodrone

No dałeś po garach, chaos, błędy logiczne..., SCENOGRAFIA...i kostiumy, a i jeszcze ten NIN DIESEL, perfekcja..., po prostu brak mi słów... Ktoś próbuje się bawić w krytyka <brawo>

ocenił(a) film na 10
pozytywny_zawodnik

Co za baran bierze się za ocenianie filmów !? :(

ocenił(a) film na 8
Movie_Crash_Man

Noooo,... ten baran to pozytywny zawodnik...., ale chyba nie w formie, bo nawet umiejętność czytania mu nie wychodzi;)

ocenił(a) film na 2
hary_5

Oj, to teraz ty dowaliłeś do pieca. Ten Nin to oczywiście błąd, naturalnie chodziło mi o Vin. A baran to niestety nie ja. Oczywiście, że czasem jakiś film ocenię i chyba źle mi to nie wychodzi. Forma jest jaka jest, to znaczy prosta, jako że staram się pisać szybko. Jeżeli podoba wam się ten film to współczuję i wyrażam swoje najgłębsze kondolencje. pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

To ja tobie powinienem złożyć kondolence..., Dojebałeś jakiś chaos, błędy logiczne, scenografia i kostiumy..., ty chyba lekarstw nie wziąłeś przed pisaniem tej opinii... A i baran to jednak jesteś TY i za ocenianie filmów to się nie bierz bo jednak źle ci to wychodzi...Bardzo ci współczuję

ocenił(a) film na 8
hary_5

I zobacz sobie, że jedynym "fachowo" oceniającym ten film jesteś ty....ŻAL

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
pozytywny_zawodnik

Pozytywny zawodnik ty serio piszesz jak małolat. Jeżeli masz więcej niż mi się też wydaje pokaż to, w innym wypadku dyskusja z tobą nie ma sensu.

ocenił(a) film na 2
italodrone

nie pokażę bo się wstydzę!

ocenił(a) film na 2
pozytywny_zawodnik

a tak poważnie to zobacz jakie filmy dodałem do ulubionych. to chyba wyjaśni sprawę

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Gówniarzu do matki uciekaj!!!! a nie pyskujesz

ocenił(a) film na 2
hary_5

idź lepiej do więzienia zanim cię zamkną za obrazę normalności

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Oooooj, bo się popłaczę..., weź tak nie pisz..., bo wpadnę w depresję..., przepraszam więcej nie będę tak pisał do ciebie, tylko już nie pisz takich tekstów bo będę płakał...:/

ocenił(a) film na 2
hary_5

A nie wpadłeś już wcześniej w depresję??? Jak nie to spójrz do lustra, załamka gotowa...

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Nie, jakoś nie wpadłem...., i jak możesz pisać "spójrz do lustra, załamka gotowa...", skąd wiesz durniu jak wyglądam????

ocenił(a) film na 2
hary_5

bo ja wiem jak wyglądasz... durniu!!!! hahaha

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Taaa... jasne..., i ty się szczycisz swoim wiekiem..., ty nie masz pojęcia z kim piszesz..., ja znam ludzi twojego pokroju..., pusty, bezmózgi palant... i gardzę takimi jak ty...

ocenił(a) film na 2
hary_5

ja nie szczycę sie wiekiem tylko tym co osiagnąłem... A ty jesteś nikim, potwierdzam!

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

A cóż takiego osiągnąłeś..., żółte papiery???

ocenił(a) film na 2
hary_5

Nie musisz się chwalić... Ja z kolei "trochę" więcej

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Jak małe dziecko, które nie potrafi się odgryźć... i mówi "nie ja, tylko ty taki jesteś..." , tak samo piszesz..., i chwalisz się swoją głupotą...i niedoborem słownictwa....

ocenił(a) film na 2
hary_5

Mówi się :słabym doborem słownictwa". W języku polskim nie używa się sformułowania "niedoborem słownictwa". Człowieku, naucz się czytać, mówić i pisać!!!!

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

kto musi ten musi wziąć korepetycje z Polskiego..., dobra bułasie, już przestała mnie bawić twoja wiedza i zerowy poziom..., dlatego ŻEGNAM...

ocenił(a) film na 2
hary_5

Pisze się "z polskiego". Z małej litery!!!
Wygrałem przez KO :)

ocenił(a) film na 8
pozytywny_zawodnik

Wiem wiem... ten wyraz to przymiotnik, dlatego pisze się z małej..., ja jestem informatykiem, a nie polonistą..., a jak taki z ciebie humanista i czepiasz się takich błędów to po jaki hu* piszesz "jesteś rozjebany jak psi dyd! Jesteś pokurwiony a twoja stara to kurwa" , ja znalazłem tam błędne słowa, takie jak "pokurwiony"..., takiego słowa nie ma!!! Ale dobra nie mam ochoty już się z tobą bawić, żegnam...

ocenił(a) film na 2
hary_5

To są słowa, które najlepiej określają twoją osobę...

ocenił(a) film na 10
pozytywny_zawodnik

A weź się gościu schowaj w krzaki. Co za paplanina.