Przecież ten film to żenada jak ich mało.1/10
wiesz, obejrzałam nie przez przypadek; ale dlatego, że Pitch Black był świetnym filmem,
liczyłam na podobne ujęcie tematu, atmosferę itp. a tu taki zonk!
Zgodze sie z kolega i dlatego dzieki ludka co daja takie oceny jak wy czyli 1 i czy 3 ten film ma taka note a nie inna, ludzie jak nie kumacie fmow sf to nie oceniajcie bo dac temu dzielu 1 na 10 to nie wiem trzeba byc mistrzem.
To że komuś nie podoba się dany film nie oznacza że nie "kuma" filmów SF. Ten film to przeciętne kino SF z dodatkiem elementów fantasy które oceniłeś jako arcydzieło.
A i Tomek dajac Wladcy Pierscieni ocene 1 na 10 widze ze chyba jestes prowokatorem na tym forum
to tak jakby obejrzeć romansidło i narzekać że se ku*wa mordy nie leją. człowieku jak ci nie wchodzą w gust takie filmy to ich nie oglądaj i nie oceniaj.
Nie rozumiesz, że inne osoby mogą mieć inne zdanie? Zero tolerancji, nadajesz sie na polityka. A ocena 1/10 jest nie adekwatna. Porównałes właśnie Riddicka do dzieł Uwe Bolla. W takim razie wiem, dlaczego nie rozumiesz oceny.
Naprawdę nie mogę ogarnąć tego typu filmy, ale przecież to tylko moja opinia i widzę że trochę ludzi się ze mną zgadza ;-), ;-)
Ok, sorki wyszło trochę agresywnie. Ale nie lubię oceniania w stylu - lubie=10/10, nie lubie 1/10
sory człeku ale dajesz Królowi Skorpionowi 8/10 a Kronikom 1 to świadczy o Tobie...
Obejrzałem - kilka ciekawych walk ale ciągle po mimo upływu lat zastanawiam się ...
O czym k... jest ten film?
Rozumiem, że film się nie podoba - każdy ocenia wg swoich gustów i upodobań. Ale dać 1/10???????? To jest potworna żenada, ale dla tak oceniającej osoby:P Sama scenografia i postać Riddicka zasługują na 5 gwiazdek, że o klimacie nie wspomnę:P