Aktorstwo słabiuchne, treść żadna, emocje jak na rybach, efekty specjalne fajne i scenografia bardzo
profesjonalnie wykonana. Jak chceta to oglądajta, ale ja odradzam.
Cpt_Spaulding
dzieciom "NEO" takim jak TY powinno sie zabronic dozywotnio z "neta" korzystac, komentuje osoba ktora ma w "koszyku ulubionych" obok siebie filmy takie jak "bekarty diabla" totalnie glupawy film(nie tylko dla idiotow) i "chlopcy z ferajny", czegos nie rozumiem jak mozna posiadac tak spaczony gust aby obok siebie staly te dwa filmy, i na koniec kolego radze tobie nie wagarowac.."chceta to ogladajta...;))
Szanowny Kolego,
Jako,że jesteś użytkownikiem Filmweb-u, to zakładam, że intersujesz się filmami i oglądanie filmów sprawia
Ci przyjemność. Z pewnością widzialeś zatem już bardzo wiele filmow w swoim życiu, wiele dobrych, bardzo
dobrych, jak i wiele filmow słabych. Dlatego nie bardzo rozumiem dlaczego fakt, że wśrod moich ulubionych
filmów są "Bękarty diabła", jak i "Chłopcy z ferajny"? Rownie dobrze mógłbyś wyrazić swoje -- niezrozumiałe
dla mnie -- oburzenie typu "dlaczego 'Barwy ochronne', 'Rewolwer i melonik', 'Noż w wodzie', i 'El Mariachi' ?"
Przecież chyba jedną jedyną rzeczą wspólną dla wszystkich amatorow dobrych filmów jest to, że potrafią
oceniać filmy w ramach ich gatunku. Nawet nie zakładam, że mógłbyś po tylu latach interseowania się filmem
jeszcze tego nie zrozumieć, jako, że jest to coś, co rozumieją nawet o wiele mniej rozgarnięci użytkownicy
Filmwebu od Ciebie, stąd Twoje zdumienie musi pozostać dla mnie niezrozumiałe. A co do "Bękartów diabła",
to to świteny film jest. Beznadziejna komedia romantyczna, beznadziejny dramat psychologiczny, beznadzieny
film przyrodniczy, ale rewelacyjny film gore.
Pozdrowienia,
Spaulding
A kogo to obchodzi, że ty odradzasz, to kwestia gustu. Mi się bardzo podobał, jak ktoś lubi Riddicka z pitch black to jest to film dla takiej osoby idealny.