6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29100
5,5 8 krytyków
Kruk. Zagadka zbrodni
powrót do forum filmu Kruk. Zagadka zbrodni

Cusack tak przypomina Edgara Allana jak Kaczyński Obamę. Filmu jeszcze nie można zobaczyć, więc się nie wypowiadam, ale głównego bohatera można byłoby lepiej dobrać ( pod względem podobieństwa, oczywiście, bo aktorskiego talentu temu panu nie odmawiam ). Dlaczego w starych filmach można, a w nowych nie? Mało tego, widziałam już zdjęcia i raczej kiepsko go ucharakteryzowali. I nie chodzi tylko o to, że na pijaka i narkomana to on tam nie wygląda...

ocenił(a) film na 7
klikk12

na temat nic nie dodam, ale textem "jak Kaczyński Obamę" wywołałaś u mnie histeryczny śmiech :D
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
Kasiek_haz

Miło mi;-)

Również pozdrawiam;>

użytkownik usunięty
klikk12

Szacun za Karloffa na awatarze.

Również pozdrawiam :-)

ocenił(a) film na 7
Kasiek_haz

Podpisuję się pod tym - moja wyobraźnia właśnie zobrazowała mi to porównanie :D

kamii87

Mi obrazuje do tej pory:) A co do Poego i Cusack'a, to nie mam pewności. Dobry z niego aktor, ale problem tkwi we mnie. Mam tak, że jeśli zobaczę kogoś w danej (charakterystycznej) roli, to moja wyobraźnia nie odpuszcza. Obawiam się, że tak samo będzie i tym razem. Przykładowo Depardieu - aktor dobry, nawet bardzo, tylko oglądając go w postaci Vatela miałam przed oczami Obelixa. Dlatego też wydaje mi się, że zamiast Poego (mojego ulubieńca) będę widzieć popijającego pisarza z hotelowego pokoju :)

trouillefou

trouillefou : miałam to samo oglądając Vatela, mimo tego uważam ,że to genialna rola Depardieu :) co do Kruka -nie mogę sie doczekać,tymbardziej,że czytałam książkę "Kruk" Joela Rose,która nie wiem dlaczego,wydaje mi się mieć sporo wspólnego z filmem,a Cusack całkiem mi pasuje, na pewno na poetę,pytanie czy na ostro pokręconego poetę również:)

użytkownik usunięty
mojrah

Cusack wygląda kozacko ale bardziej mi się kojarzy z tym gościem z kreskówki o Spider-manie:
http://media.comicvine.com/uploads/0/3739/141127-86415-baron-mordo_large.JPG

ahahha no trochę tak,tylko mniej muskularny jakby:)