Fajny klimat! Myślałem, że się zawiodę, a tu zaskoczenie. Świetnie spędzony czas.
ocena trochę skoczyła w górę na 6,8
mam nadzieję, że każdy zajrzy do komentarzy zanim zasugeruje się oceną, bo film naprawdę godny polecenia
Moim zdaniem jeżeli ktoś naprawdę chce zobaczyć jakiś film powinien go najpierw sam zobaczyć, a nie sugerować się opinią innych ,dlatego nie rozumiem jak tak dobry film może mieć aż tak niską średnią i zgadzam się z założycielem tematu
Zdumiewające, że jest o nim u nas tak cicho. Szczerze, to oglądało mi się go znacznie lepiej, niż co poniektóre otrąbione jako tegoroczne "hity" filmy pokroju np. Prometeusza. Naprawdę bardzo klimatyczny.
Zgadzam się. Mieszkam w Holandii i tutaj w każdej videotece (interaktywna tv) trąbią o tym filmie.
daje mu 10 bo trzeba podnieść średnią.
Film godny polecenia
Ten film jest niesamowity.... Trzyma w napięciu, ekscytuje, czasami aż chce sie zamknąć oczy a przedewszystkim kończy sie dokładnie tak jak powinien.... Ja rownież nie rozumiem tak słabej oceny.... Jak dla mnie świetny film który sprawił ze aż mam ochotę sięgnąć do twórczości Poe....
zasadniczo u Ciebie środa to u mnie jeszcze wtorek...fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Pogadamy?:)