PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561591}
6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29060
5,5 12 krytyków
Kruk. Zagadka zbrodni
powrót do forum filmu Kruk. Zagadka zbrodni

Polecam

ocenił(a) film na 8

Dobry film, sztucznie zaniżona ocena...

ocenił(a) film na 9
dweYn

zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 7
dweYn

Fajny klimat! Myślałem, że się zawiodę, a tu zaskoczenie. Świetnie spędzony czas.

ocenił(a) film na 8
dweYn

Zgadzam się, że to skandal, że ten film ma ocenę poniżej 7.

ocenił(a) film na 8
dweYn

ocena trochę skoczyła w górę na 6,8
mam nadzieję, że każdy zajrzy do komentarzy zanim zasugeruje się oceną, bo film naprawdę godny polecenia

ocenił(a) film na 8
pauli05

a później wystawi stosowną ocenę i w końcu średnia podskoczy:)

ocenił(a) film na 9
pauli05

Moim zdaniem jeżeli ktoś naprawdę chce zobaczyć jakiś film powinien go najpierw sam zobaczyć, a nie sugerować się opinią innych ,dlatego nie rozumiem jak tak dobry film może mieć aż tak niską średnią i zgadzam się z założycielem tematu

dweYn

Zdumiewające, że jest o nim u nas tak cicho. Szczerze, to oglądało mi się go znacznie lepiej, niż co poniektóre otrąbione jako tegoroczne "hity" filmy pokroju np. Prometeusza. Naprawdę bardzo klimatyczny.

ocenił(a) film na 10
Reimar

Zgadzam się. Mieszkam w Holandii i tutaj w każdej videotece (interaktywna tv) trąbią o tym filmie.
daje mu 10 bo trzeba podnieść średnią.
Film godny polecenia

ocenił(a) film na 8
zachar21

Ten film jest niesamowity.... Trzyma w napięciu, ekscytuje, czasami aż chce sie zamknąć oczy a przedewszystkim kończy sie dokładnie tak jak powinien.... Ja rownież nie rozumiem tak słabej oceny.... Jak dla mnie świetny film który sprawił ze aż mam ochotę sięgnąć do twórczości Poe....

ocenił(a) film na 10
sisi421

czemu Ty nie śpisz o 5.30 ? :D

ocenił(a) film na 10
zachar21

dobra już wiem.W ridgewood mają inny czas :D

ocenił(a) film na 8
zachar21

Nom :)

ocenił(a) film na 10
sisi421

zasadniczo u Ciebie środa to u mnie jeszcze wtorek...fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Pogadamy?:)

ocenił(a) film na 8
zachar21

NYC jest 6 godzin do tylu... :)

ocenił(a) film na 10
sisi421

No to może u mnie jest środa a u Ciebie wtorek... :p
BTW wybieram się do Stanów za 3-4 lata na hmmmm około 2 miesiące. Chce się przejechać samochodem z NY do Californi:)
Takie tam wakacyjne plany do zrealizowania..:)
A Ty od dawna mieszkasz w Stanach?