PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33084}

Krupier

Croupier
1998
7,0 3,5 tys. ocen
7,0 10 1 3513
Krupier
powrót do forum filmu Krupier

Film jest perfekcyjny lecz nie dla wszystkich kinomanów;)..na szczęście. Bo co by to było gdyby wszyscy myśleli tak jak tytułowy krupier;D?? Dziwny byłby świat..zbyt idealny. btw Filmik polecam ściągnąć z torrentspy.com lub isohunt.com. Mi przynajmniej się udało:) enjoy...

ocenił(a) film na 7
kakyoshi

hehe znalazolem blad w tym filmie. W 21 minucie kolo od ruletki stoi :D EEeeeee no taki blad :P

POzdrowienia od krupiera ;]

ocenił(a) film na 9
kakyoshi

Krupier nie był idealny, wręcz przeciwnie , na co w pewnym momencie zwróciła uwagę jego narzeczona. Tak czy siak film rewelacyjny, sprawnie nakręcony rasowy kryminał , do tego genialna rola C.Owen'a (nie podejrzewałem go to, do tej pory widziałem go tylko w filmach akcji gdzie główną rolę grają efekty specjalne, a nie aktorzy :o)

użytkownik usunięty
kakyoshi

Genialny, to chyba nie. Końcówka wszystko spłaszcza. Poza tym, tak wychwalany Clive Owen, moim zdaniem, zagrał film jedną, śmiertelnie poważną, miną.

ocenił(a) film na 6

Twoja wypowiedź najbardziej mi odpowiada. Mnie nie pasowała śmierć jego dziewczyny, ot - scenarzyści ułatwili sobie pracę. Za dużo też było tu chłopskiego filozofowania. Panowie macho dali temu filmowi od 8 do 10, tak się dowartościowują.