Ta część jest jeszcze bardziej porąbana niż poprzednia. Nienormalne to są tu napisy końcowe reszta osiągnęła szczyt totalnej masakry bez jakiegokolwiek sensu. Trudno powiedzieć czy jest dobry czy fatalny. To nie jest film tylko pokaz jak największej ilości krwi, mordu...i gwałtów na kotach. Dla totalnych koneserów kina typu CANNIBAL HOLOCAUST, NECROMANTIK czy GUINEA PIG.
Jakie znowu porównanie do Cannibala albo Guinea Pig. Oglądałem oba tamte i pomimo, że dużo starsze są dużo lepiej zrobione :-). Jedno pewne ! W starych gore filmach nie rzuca tak kamerą jak tutaj. Niby są te kichy ale tak rzuca obrazem, że niczemu się nie można przyjrzeć ! Nie tak mają wyglądać takie filmy.
W porównaniu chodziło mi jedynie o dosadność scen, niepitolenie się z widzem oraz przesadne okrucieństwo. Trudno w sumie tutaj porównać to do jakichś aktualnych produkcji (no może trochę do HOSTEL)
Racja ten film jest bardziej krwawy od 1 części, ale dziwi mnie to, że ta typiara „Honey Pie” tyle przeżyła odgryzione ucho upadek z okna walenie głową o kibel i na końcu ten kawałek metalu, co w nią uderzył i dalej szła trochę to dziwne, ale może w końcu zginie w 3 części.
POZDRAWIAM