Fabuła oklepana...a co ty byś chciał ??? Po co człowieku zaniżasz noty dosyć dobrego filmu jak na tego typu gatunek...Przez takich idiotów jak ty oceny na filmwebie są mało wiarygodne i nie należy się nimi sugerować......Co za Burak ......grrrrrr
Dosyć dobrego filmu? Ile ty masz lat 12? Chyba powinienes raczej układać puzzle niż oglądać filmy. Nie wiem gdzie sie chowałeś ale to że raz na jakis czas obejrzysz jakiś badziew nie czyni Cię znawcą.
pffff....aż nie wiem co napisać...Myślę,że dla ciebie klimat mają GUMISIE więc skończ stary pisać mi tu o puzzlach bo wydaję mi się,że jesteś tak samo płytki jak twoja wypowiedź i opinie na temat filmów.....
Biorąc pod uwagę poziom intelektualny jaki tu pokazujesz, nic dziwnego że nie wiesz co napisać. Pdejrzewam, że nawet Gumisiów nie mogłeś zrozumieć i ktoś musiał tłumaczyć Ci wątek. Ale nie martw się, nic straconego. Spróbuj zacząć od Teletubisiów. Mówią: "Lepiej późno niż wcale". Może się jeszcze rozwiniesz. Jak dobrze pójdzie to za pół roku będziesz mógł zabrać się za kreskówki.
Ty The Master a Ty Co CwaniacZysz.. Sam na Atari oGladasz Gumisie i W Klocki Napierdzielasz Wiec Co sie udzielasz SpieRdolino... a 12 Lat To chyba Ty masz Bo Po twojej pisowoni widac Ze Kiepsko z J.Polskim... ale Dla Ciebie Pewnie Mega Horror To "Osada" Stfu Dla TakieGo Frajera Jak TY !! a Od Tego Filmu Sie OdpieRdol LolQ !!
widocznie źle zrozumiałeś film. nie jest to horror na którym masz sikać ze stracjhu w majtki. to był jajcarski film zrobiony dla draki. przecież to widać gołym okiem. z każdej akcji bije humor. reżyserzy i producenci zapewne za wzorzec wzięli sobie "martwicę mózgu".
**The Master** jestes opuźniony nie denerwuj innych. Film jest naprawdę dobry jak na ten specyficzny gatunek. Zapewne Braindead [Martwica mózgu] też jest dla ciebie dno...
Dobrze ktoś tu podkreslił iż filmweb na takich opsobach jak ty tylko traci.
The Master napisał:
"Idiotom trzeba ustąpić - Tak, ten film jest dobry. :D"
Człowieku, zajmij się sobą i dobieraj odpowiednio słowa, bo teraz nie obrażasz już tylko mnie( bo ja akurat sikam na ciebie i twoje wypowiedzi ciepłym moczem)ale wszystkich, którzy tu się wypowiedzieli...Wiem,że skręca Ci dupę,że każdy z nas ma zdanie zupełnie różne od twojego, ale zastanów się skoro tak jest to kto tu jest IDIOTĄ !!!!!
Człowieku, sam zacząłeś obraźliwą gadkę. Człowieku, spójrz na swój pierwszy post. Człowieku, jak widzisz to nie mi "skręca dupę". Ku sprostowaniu (bo akurat tu masz rację) tekst, który zacytowałeś nie tyczył się do techniacza.
**The Master** zapomniałeś w ostatnim zdaniu dodać "Człowieku" jak mogłeś.
Na pewno zawiodłeś się oglądająć "Feast" iż nie był to kolejny film z przekroju "Forest Pompka". Nie podpasował ci ten gatunek to czego się wypowiadasz i dalej ciągniesz te swoje modły ?
Idz lepiej popracuj albo zrób coś kreatywnego, pozmywaj po sobie naczynia i odkurz mieszkanie. A najlepiej będzie jak sobie pójdziesz gdzieś...
Schranz no co ty OSADA jest swietna!!!!! ale tez nie jest horrorem wiec tych filmow bym nie porownywal ale osada jak dla mnie to chyba nawet 10/10 /tzn kazdy powinien ja zobaczyc/
a co do feast - to naprawde przyjemny horror;) przypadl mi do gustu zwlaszcza ta dawka humoru w nim zawarta - moze tylko bylo zbyt malo takich scen naprawde trzymajacych w WYSOKIM NAPIECIU
nie wiem kolego co chcesz odwykonania tego filmu??
a i prosze dodaj jakies filmy do ulubionych fajnie moc popatrzec jakie filmy twoim zdaniem sa dobrze wykonane i porownac :)
peace