PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200092}

Krwawy diament

Blood Diamond
2006
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268522
6,9 42 krytyków
Krwawy diament
powrót do forum filmu Krwawy diament

Mi się bardzo nie podobało zakonczenie tego filmu, a szczególnie sama końcówka.......

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
verena15

verena gratuluje inteligencji właśnie zepsułaś mi cały film!!!!!!!! :/

siwy

I to stekanie dicapria pod koniec filmu... tragedia

ocenił(a) film na 8
Nargil

Zapewne Ty, żegnając się z tym światem po przebiegnięciu kilkuset metrów pod stromą górę w żarzącym skwarze z raną postrzałową w płucu, zrobiłabyś to cichutko, bez najmniejszego szmeru, zadyszki :)

Co do samego filmu mocna 9, naprawdę byłem mile zaskoczony grą aktorską Leo.

ocenił(a) film na 4
pyra24

Koncówka z umierającym di caprio byla świetna, mogli by ją jeszcze troche ulepszyć np. otaczającym go żargonem najemników z kałachami. Koncowka z di caprio znacznie lepsza od hoolywodzkiej koncowki ostatniego samuraja ktora wywoluje zgrzytanie zębów, przy krwawym diamencie tego nie ma! No i ta muzyka Howarda!

ocenił(a) film na 10
siwy

adimadi2 nie wime o co ci cohdzi :\ nie pamiętam co tu napisałam zwłaszcza ze ktośto skasował...hmmm moze ty?! napisałam chyba (bo nie pamietam) ze dicaprio umiera w końcówce filmu. nie oglądałam całego filmu a zwłąszcza końcóki wiec jak sie o tym dowiedziała mto nie mysl ze to było miłe!! tez przezyłam lekki szok !! cholerka! ze tez musiałam to przeczytac! rozejrzyj sie..wszędzie o tym pisza wiec jezeli pokasowałaś/eś mój wpis to pokasuj i inne które tez opowiadająze szczegółami jak on umierał ! :/