PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=623363}
4,7 386  ocen
4,7 10 1 386
Krzyż
powrót do forum filmu Krzyż

Wstyd mi za tych ludzi w materiale.To wszystko.

ocenił(a) film na 1
Berith7777

Mi też. Zwłaszcza za tych, którzy pod krzyżem robili sobie polityczne wystąpienia i uważali się za jego "obrońców". Niestety Ewa Stankiewicz i Pospieszalski brali w tym aktywny udział.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Pełna zgoda - ta pijana hołota która napadała na względnie spokojnych ludzi nieczyniących nikomu krzywdy budziła obrzydzenie. Całe ich bohaterstwo wynikało dopiero wtedy kiedy odwracali proporcje wymienione w piosence Sabatonu.

Na szczęście za parę lat ta hałastra już nikomu krzywdy nie zrobi, za bardzo będą się bali. Bez wątpienia to jest krzepiące.

ocenił(a) film na 7
tc1987

Dla sprostowania wstyd mi było za obie strony-ludzi którzy w prymitywny i żałosny sposób przeszkadzali(zagłuszali) osoby które przyszły tylko i wyłacznie pomodlić sie,oraz za ludzi którzy obrazali(opluwali) boguducha winnych żołnierzy którzy mieli obowiazek "wyprowadzenia" ludzi(fanatyków)z pod krzyża.Nie jestem zwolennikiem PO oraz PiS(totalnie olewam te partie),natomiast w naturalny sposób,wewnetrznie przezyłem żałobe słysząc o katastrofie samolotu,gdyż zginął Mój prezydent i nieistotne było dla mnie po której stronie "barykady" stał.To wszystko.Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
tcl987

Przeprosiny przyjęte;)

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Nie było żadnych przeprosin w tej sprawie więc tak nie ciesz :).

ocenił(a) film na 7
tc1987

Nie będę polemizował z Erykiem.
PS
Jak się żyje w Korei Północnej?

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Dobrze dziękuję. czasem tylko trzeba dbać o to by nie potknąć się na jakiejś perfekcyjnie zgrywanej defiladzie na cześć naszego umiłowanego Kim Dzon Una (niech mu Kim Ir Sen i Pikachu błogosławią) ale poza tym jest fajnie.

Berith7777

Za TW Matkę ci wstyd? To dobrze, bo to zwykły prowokator wysłany przez Komoruskiego był. xD