6,6 48 tys. ocen
6,6 10 1 47837
6,3 19 krytyków
Krzyżacy
powrót do forum filmu Krzyżacy

Która waszym zdaniem scena jest najlepsza i najbardziej zapada w pamięć? Pilnie potrzebuję

ocenił(a) film na 10
fajne_filmy

jak krzyżowcy katoliccy kłamią i oszukują i upadlają juranda gdy do szczytna przybywa a on się wzdryga i do końca walczy godnie. podłe wszy watykańskie....

ocenił(a) film na 9
fajne_filmy

Jak Jagienka łapie bobra w bajorku.

ocenił(a) film na 7
Witek_9

Przez te ponad dwa lata już pewnie zdążył odrobić pracę domową ;)

ocenił(a) film na 8
Enterraz

Nie wiadomo. Może właśnie zawalił dwa lata z rzędu z J. polskiego i teraz się juz dobrze przygotuje.. A jesli będzie inny temat?...Hmm..

ocenił(a) film na 9
Witek_9

Będzie, Jak Jagienka łapie bobra i nie pokazuje wygolonej (no właśnie co; bo np. po francusku to "kotek"). Swoją drogą dziwne że w XV wieku faceci golili się prawie nigdzie a kobitki prawie wszędzie. Znaczy tylko w wyobrażeniu scenografów bo w średniowieczu goliły się tam tylko Tatarki ponieważ nigdy się nie myły. . Ja osobiście uwielbiam tylko mniej o jeden procent od brodawek piersi ten ciemny trójkącik. Mam nadzieję że moder mi to wszystko wytnie ponieważ piszę to podniecony wspomnieniami.

ocenił(a) film na 9
fajne_filmy

Walka Zbyszka z Kuno .fajne ujecia kamer z ich oczu

ocenił(a) film na 9
fajne_filmy

odpowiedz juranda - najwieksza kara jest przebaczenie

ocenił(a) film na 8
fajne_filmy

A ty nie masz swojego zdania, że musisz pytać innych? Twoja nauczycielka polskiego miała na pewno na myśli TWOJE zdanie... No chyba że nie masz pojęcia o czym to jest- wtedy trudno to zdanie mieć.