Najgorszy film, jaki wyszedł z reki znakomitego Wesa Cravena. Prywatnie uważam także ten film za najgorszy w historii kina oraz analogicznie, swojego gatunku. Gra aktorów bardzo sztuczna, zero dramaturgii, a tymbardziej strachu, brak nawet wątków komediowych, absolutne dno okiem krytyka. Nie wspomnę już od realizacji technicznej i warsztatu reżyserskiego oraz charakteryzacji i scenografii, na muzyce skończywszy. Jedyny film, który osiagnął w mojej prywatnej klasyfikacji notę 1, czyli najniższą z możliwych.
"brak nawet wątków komediowych" ???
W "Krzyku 3" jedną z najlepszych stron jest humor (pod warunkiem że się go rozumie)
Przerażający rzeczywiście zbytnio nie jest, ale aktorstwo jest na dobrym poziomie.
Jeśli ty oceniasz ten film 1/10 to chyba nawet nie widziałeś "Blair Witch 2"
Widziałem, mylisz się i tutaj. Skoro bawią cie plastyczne nędzne tandety twoja sprawa, masz prawo. Ale moze zacznij od I i II czesci, bo one sa swietne, a nie od tego kiczu?
"Krzyk 3" na pewno nie jest lepszy od jedynki, ale od dwójki już tak, choć różnica jest minimalna. W trójce jest właśnie dużo elementów humorystycznych, a napisałeś, że ich nie ma. Jak to najgorszy horror??? To chyba widziałeś tylko w życiu parę horrorów i z nich wybrałeś ten najgorszy. Poza tym jest dużo gorszych horrorów. Moim zdaniem ten film zasługuje na 8/10, ponieważ trzyma poziom poprzednich części.
ja uwazam ze krzyk 3 jest fajny bo zrobily w hollywood i ze krecą cios 3 a nabardziej znich to lubiałem tego romana brata sidney i polecam 4 czesc krzyka
Jeśli uważasz ze to najgorszy film w historii kina, to koniecznie polecam Ci: "Śmiercionośny rój", "Kevin sam w domu 4", "Węże w samolocie", a na deser "2012: Koniec świata (2012 Doomsday)" - sądze ze zmienisz ocene Krzyku 3 po obejrzeniu tych filmów.
Zgadzam się całkowicie z oceną 1/10. Kicz i tandeta wylewają się z ekranu strumieniami. Ale dla mnie najgorszym horrorem jest chyba jednak "Maglownica: Odrodzenie".
Bohaterowie strasznie sztuczni, na opis akcji szkoda slow. A ta 'Sid' robi takie miny jakby co chwile przezywala orgazm xD
a mi sie strasznie podobala 1 i ogladnelam 2 i jest gorsza a teraz zmierzam ogladnac 3 i mysle ze bedzie lepsza od 2 ale na pewno nie przebije 1. zobacze i ocenie... ale i tak pojde do kina na 4...::PP
A dzisiaj dodam od siebie coś po długiej nie obecności nikogo w temacie.
Tendencja zdecydowanie spadkowa. Miałem okazję widzieć całą trylogię jednorazowo no i jak pierwsza część była cudowna, a druga także trzymała wysoki poziom to tutaj już tak nie jest. Brakuje mi tej cudownej muzyki z poprzednich części.
Gruuuba przesada. Tak naprawdę to trzecia część jest odrobinę lepsza niż 'dwójka'. Może dlatego, że scenariusz napisał już ktoś inny, z nieco świeższym spojrzeniem, bo sequel Williamsona był momentami żenujący. Co nie znaczy że trójka też nie jest. Bo jest, tyle że mniej boleśnie.
ja uważam ze wszystkie części sa fajne inne sceny też muzyka ale naprawde moze krzyk 4 dostanie 7,1 lub7,0
Z trylogii najsłabsza część ale bez przesady, żeby dawać ocenę 1/10... ode mnie 6/10 i z niecierpliwością czekam na 4-kę :)
No moze bedzie fajna częśc tego filmu ale wciz sie utrzymuja bo ta sama muzyka ale ciekawe jakiezespoły bedą jesli chodzi o muzyke