Po rewelacyjnej części pierwszej i dobrej dwójce spodziewałem się równie dobrej części trzeciej. Niestety zawiodłem się . Krzyk 3 oferuje ponad godzinę nudy oraz dość dynamiczną końcówkę . Negatywnie na ocenę filmu wpływają także niepotrzebnie dodane dialogi i sceny komediowe. Twórcy powinni zdecydować się czy chcą zrobić coś na wzór ,, Strasznego Filmu " czy porządny slasher jak poprzednie części. A tak , balansują pomiędzy żałosnym filmem komediowym , a średnich lotów slasherem .
Ode mnie naciągane 4/10.
mnie krzyk 3 sie podobał bo tam było dużo zabójstw. coś jak jak kryminalne zagadki coś tego typu wiec uważam ze krzyk 3 jest ok
Nie ma co ukrywać, że trójka w porównaniu do pierwszej i drugiej części jest po prostu słaba... Jak dla mnie jedynka była najlepsza - łączyła slasher z dobrym i wyważonym humorem... Dwójka? Momentami za bardzo odchodziła w stronę zwykłego "gadu, gadu" o tematach, które śmiało można było sobie darować - w końcu to slasher, a nie kolejni "Sprzedawcy". Niestety trójka była już dużo słabsza - ratowała ją tylko całkiem dobrze spasowana końcówka filmu...