PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91}

Krzyk

Scream
1996
6,8 81 tys. ocen
6,8 10 1 81042
7,7 41 krytyków
Krzyk
powrót do forum filmu Krzyk

Do bani!!!

ocenił(a) film na 5

Spodziewałem sie czegoś więcej.Chyba nie było nawet momentu w którym sie przestraszyłem.Dno!!!

opal28

szkoda... dla mnie to majstersztyk... :) 10/10 wśród horrorów ;) pozdrawiam..

ocenił(a) film na 5
Ghost_Love_Score

Szanuje twoje poglądy bo karzdy ma prawo do swojego zdania.Ale uwarzam że są lepsze filmy od krzyku np.Dom Woskowych Ciał.

opal28

nie no rozumiem. Ale widzisz Dom Woskowych Ciał to rok 2005 a Krzyk jest prawie 10 lat młodszy.. Ogólnie za muzykę i klimat filmu tamtych lat "Krzyk" naprawdę zasługuje na wysokie oceny z mojej strony. Ale przecież każdy ma inny gust ;);) Pozdrawiam serdecznie :]

ocenił(a) film na 10
opal28

a to dziwne. ciekawe jakie filmy wywołują w tobie strach. "dom woskowych ciał"? dzisiaj w horrorach niestety chodzi tylko o widowiskową makabrę i nic wiecej. "krzyk" oprócz napięcia ma świetny scenariusz, bardzo dobrą muzykę i aktorów. poza tym zawiera mnóstwo cytatów z klasycznych horrorów.

michi468

dobrze mówi dajcie mu wódki :P:)!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
michi468

Nie mówie,że Krzyk to jakieś gówno tylko,że spodziewałem sie po nim czegoś więcej i tyle.Natomiast wole horrory typu "Wzgórza mają oczy" czy "Teksańska masakra".Ogulnie scenariusz Krzyku mi sie podoba ale jego realizacja mnie nie zachwyciła.Pozdro:)

opal28

a mi się podoba :):) mimo tego, że nie zachwycił wszystkich dla mnie jest to numer 1 :)