No to by było spełnienie mażeń... Pofarbowałby się na czarno i by był Księciem naszym... :) Jak kto nie wierzy w podobieństwo, to proszę:
http://www.guitarscanada.com/Legends/KurtCobain.jpg
A jeszcze charakteryzacja by swoje zrobiłą... Cud miód poprostu.. A nie jakiś Dżejk... ;)
Pzdr
tak te zdjecie pasuje idealnie :P
szkoda,ze nie ma jednak okazji zagrac w jakim kolwiek filmie czy nagrac jakiej kolwiek piosenki...
ok moze jest to zaskakująca propozycja ale wiesz ciekawe :P... sam na to nie wpadłbym XD
ja się aktorem nie martwie, bo nie jest taki zły(charakteryzacja itp), ale chodzi mi o całokształt żeby nie wyszła z tego kiszka, bo to jedna z moich ulubionych gier:D
Nie martwcie się Jake Gyllenhaal sobie poradzi, ma już wiele bardzo udanych ról na swoim koncie. Na pewno nie spieprzy postaci księcia, A jeśli coś będzie nie tak to byłoby dziwne. Reżyser tworzył już podobne filmy np Harrego Pottera, Indiana Jones'a, po za tym ma na koncie bardzo dobre filmy: Cztery Wesela i Pogrzeb, Człowiek w żelaznej masce, Uśmiech mona lizy. Film będzie wspaniały, ja nie mam wątpliwości. Jedynie nie podoba mi sie w obsadzie Gemma Arterton, nie jest zbyt doswiadczoną aktorką znam ją tylko z najnowszego Bonda