Na stronie poświęconej filmowi http://persia.moviechronicles.com/ miesiąc temu pojawił się materiał filmowy, w którym jest rozmowa z Jakem Gyllenhaalem i sceny z planu z ekipą w akcji. Wygląda to naprawdę fajnie.
Widać, że kasa poszła i to nie mała. No nic... pozostaję nam tylko czekać na efekty i mieć nadzieję, że wreszcie uda im się nakręcić dobrą ekranizację gry ;) (chociaż z tą ekranizacją - patrząc na zmiany jakie zaszły w scenariuszu - bym nie przesadzała)
nie wiem czy to ma byc trylogia czy jeden film ale nie podoba mi się to że na tym filmiku w ujęciach walki widac dwa miecze i podobny strój z warrior within... i chyba tylko tyle z zastrzeżeń ogólnie reszta jest super... nawet Jake lepiej wygląda z przefarbowanymi włosami... trzymam kciuki za ten film... :)
Wygląda to na połączenie Sands of Time z Warrior Within. Na pewno nie będzie tak brutalnie, jak w WW, ale trzymam kciuki za dobry film :)
no i tylko mi jeszcze apetyt zaostrzyli...mam nadzieje,ze warto czekac ^^
przyznam szczerze...stroj ksiecia nie podobal mi sie w SOT...no moze potem jak zostal w samych spodniach ... bo ten niebieski kubraczek...haha XD
nie dobrze zrobili dajac mu (moim zdanime) najlepszy kostium z calej trylogii :P