PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160658
5,5 27 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Wspaniały !!!

użytkownik usunięty

Trudno słowa dobrać by wyrazić jak piękny jest to film. Jestem absolutnie pozytywnie zaskoczony i urzeczony tym widowiskiem. Wspaniałe scenerie, muzyka i porywająca przygoda sprawi, że nikt nie powinien żałować straconych chwil. W tym filmie było po prostu wszystko to co kocham i pewnie wielokrotnie będę do niego wracał. Z całym sercem polecam go fanom kina przygodowego, ale ci którzy za takim nie przepadają również powinni się nim zachwycić.

Amen.

ocenił(a) film na 7

bardzo dobry, rowniez polecem :)

ocenił(a) film na 9

tez polecam ten film,rownie wymiata jak gra

chyba oglądałem inną wersję tego filmu, moja mnie tak nie zachwyciła.... ;p

użytkownik usunięty
gigi

Oglądałeś tą samą wersję, wszystko jest rzeczą gustu. Nie miej mi za złe tego, że film bardzo mi się podobał. W swoim gatunku film jest rewelacyjny, no chyba że potrafisz wskazać lepszy?

Potrafię! ;]
"Gwiezdny pył" :D

ocenił(a) film na 9
gigi

Wg mnie Książę był dużo lepszy od Gwiezdnego pyłu :P

ocenił(a) film na 8

Biorąc pod uwagę fakt, że film robiono w oparciu o grę to wyszło to naprawdę rewelacyjnie. Polecam wszystkim fanom przygód "Księcia" i nie tylko :)

ocenił(a) film na 10

Hehe tak, zapewne Far Cry czy inne badziewie "słynnego" pana Bolla może rywalizować z Księciem Persji. Jak mój przedmówca wspomniał film w swoim gatunku bije na głowę wszystkie inne. To co mi się w nim podobało to zachowany klimat Persji z początków średniowiecza oraz efekty specjalne, fantastyczna muzyka, ciekawa obsada aktorska i to coś, czego mi w ostatnich hollywoodzkich produkcjach brakowało - takiego dreszczyku emocji, który sprawiałby, że nie zasypia się przed ekranem. Film po prostu bardzo fajny,
Pozdrawiam;D