Trudno słowa dobrać by wyrazić jak piękny jest to film. Jestem absolutnie pozytywnie zaskoczony i urzeczony tym widowiskiem. Wspaniałe scenerie, muzyka i porywająca przygoda sprawi, że nikt nie powinien żałować straconych chwil. W tym filmie było po prostu wszystko to co kocham i pewnie wielokrotnie będę do niego wracał. Z całym sercem polecam go fanom kina przygodowego, ale ci którzy za takim nie przepadają również powinni się nim zachwycić.
Oglądałeś tą samą wersję, wszystko jest rzeczą gustu. Nie miej mi za złe tego, że film bardzo mi się podobał. W swoim gatunku film jest rewelacyjny, no chyba że potrafisz wskazać lepszy?
Biorąc pod uwagę fakt, że film robiono w oparciu o grę to wyszło to naprawdę rewelacyjnie. Polecam wszystkim fanom przygód "Księcia" i nie tylko :)
Hehe tak, zapewne Far Cry czy inne badziewie "słynnego" pana Bolla może rywalizować z Księciem Persji. Jak mój przedmówca wspomniał film w swoim gatunku bije na głowę wszystkie inne. To co mi się w nim podobało to zachowany klimat Persji z początków średniowiecza oraz efekty specjalne, fantastyczna muzyka, ciekawa obsada aktorska i to coś, czego mi w ostatnich hollywoodzkich produkcjach brakowało - takiego dreszczyku emocji, który sprawiałby, że nie zasypia się przed ekranem. Film po prostu bardzo fajny,
Pozdrawiam;D