Księżna

The Duchess
2008
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88894
6,3 22 krytyków
Księżna
powrót do forum filmu Księżna

za mało historii - na końcu mówili że była wpływowa a w filmie tego nie widać - mogli urozmaicić fabułę. Ale ogólnie film się podobał!

ocenił(a) film na 6
tommyl

Ta historia mnie także nie urzekła ale film jest niezły i zasługuje na 6/10.

skatefish

Wczoraj oglądałam i spodziewałam się jakiejś ciekawej historii, ale całość była dosyć monotonna i pozbawiona widocznej akcji. Za to kostiumy bardzo mi się podobały, rolę Kiery też uważam za udaną. Wywiązała się z tego, co miała zagrać. Bardziej podobała mi się w roli Elizabeth w 'Dumie i Uprzedzeniu'. Ogółem 6-7/10 ;]

Melanie_Jane

tak, Keira rządzi! ;D

tommyl

Rzeczywiście nudnawy, Kiera bardzo pasowała do tej roli, dobrze zagrała, ale brakowało tego czegoś nie urzekł mnie ten film, ale nie był też zły..

ocenił(a) film na 8
tommyl

film jest bardzo fajny!! nie rozumiem tylko jednego: dlaszego tak szybko wyszedł z kin?? keira bardzo pasuje do tej roli!! swietna charakteryzacja, muzyka i obsada! powinien dostac oscara ale watpie zeby tak sie stało!!

użytkownik usunięty
tommyl

Myslalem juz ze tylko ja mam takie odczucie. W ewnym momencie strasznie sie zaczal dluzyc. Nie chodzi tu o gre aktorska. Ta nie byla zla. Moze zbytnio dlugo bylo to samo. Rozumiem smutna historia itp. ze tak w sumie musialo byc ale mialem inne oczekiwania po tej produkcji.