Księżna

The Duchess
2008
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88894
6,3 22 krytyków
Księżna
powrót do forum filmu Księżna

...złamie sie jej od tej peruki. Nie wiem jak inni ale mnie sie robiło mdło od tego jak Keira jest chuda :|. I nie mówie to z zazdrości (pewnie zostane o to posądzona) ale jest wielka róznica między szczupłością a anoreksją :|
Pisze to tak poza filmem :) Poprostu pierwsza myśl jak zobaczyłam Keire "okropieństow :|"

ocenił(a) film na 3
Romy

Dokładnie. No ale to jest taka moda na te anorektyczki. Stąd tyle dziewczyn się potem odchudza.

ocenił(a) film na 8
Betonito

Tez nie za bardzo mi sie ona podoba, tzn jej figura. Jest przrazajaco chuda. Czy mezczyznom sie to NAPRAWDE podoba ? Ja uwazam za seksowne bardziej ksztaltne kobiety, np Eve Mendes czy Scarlett Johansson. W razie posadzenie mnie o kompleksy od razu pisze, ze waze 52 kilo :)

ocenił(a) film na 10
Romy

Łatwo jest kogoś ocenić. Ale żaden z was pewnie nie pomyślał że Keira ma poważny problem (nie chodzi tutaj o wygląd) z psychiką. Anoreksja jest CHOROBĄ o podłożu psychicznym i zamiast potępiać moglibyście jej współczuć. Żaden z was nie wie jak to jest być chorym na tą chorobę. B

ocenił(a) film na 7
paulina52

Przecież ona nie jest żadną anorektyczką.Niektórzy ludzie po prostu mają taką budowę ciała wcale się przy tym nie głodząc,nawet wręcz przeciwnie,jedzą dość dużo,a nie mogą przytyć.Znam osobiście takie przypadki.

Przestańcie się ciagle czegoś czepiać.Ta jest za chuda,tamta za gruba,ta ma za małe cycki,tamta ma za duże,ta ma duży tyłek,tamta nie go prawie wcale...a jeszcze inna ma brzydką fryzurę...

arson665

nie sadzę, żeby Keira miała anoreksje. i w pełni zgadzam się z przedmówcą. (:

ocenił(a) film na 10
zimnywrzatek

skąd masz pewność? przecież jej nie znasz

ocenił(a) film na 7
paulina52

bo wpieprza hamburgery ciągle.

użytkownik usunięty
Romy

Keirę zawsze wytykano za jej zbyt szczupłą figurę. Wydaje mi się, że gdyby rzeczywiście była chora nie dałaby rady zagrać w tak wielu filmach, ponieważ padłaby z wycieńczenia.
Poza tym, tylko "góra" u Keiry jest bardzo szczupła, uda i nogi ma dość masywne.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9

Zgodzę się z przedmówcami. Nie każda chuda kobieta jest od razu anorektyczką. Ciekawe, jak to jest - od pasa w dół jest całkiem dobrze zbudowana, nie ma biustu prawie i ma chude ręce i to oznacza, że jest anorektyczką? W telewizji czasami pokazują anorektyczki i raczej jej do nich dużo brakuje, albo raczej odwrotnie. Poza tym ma specyficzną, wyrazistą urodę i to rekompensuje brak piersi.

ocenił(a) film na 8
ania_wolkowska

Nie uwazam, zeby byla anorektyczka. Uwazam, ze jest okropnie chuda. Na kazdym zdjeciu, na jakim ja widze, ciuchy po prostu wisza na niej jak na wieszaku. Zastanawiam sie, jak to sie moze komukolwiek podobac ?