Uwielbiam Keirę Knightley! W tym filmie zagrała bosko. historia Georgiany bardzo poruszająca. To smutne że nie mogła być z mężczyzną którego kochała. A ten jej mąż to kawał łajdaka, do tego obleśny staruch. Kostiumy były super! fajną mieli modę w tamtych czasach. Szkoda że ja nie mogę się tak ubierać:) Mimo że nie interesuję się za bardzo historią, a tym bardziej historią wielkiej Brytanii to film mnie urzekł.
Nie no, za tego ,,obleśnego dziada" ci nie daruję! Zobacz sobie jak Finnes wygląda!
A ogółem powiem tylko, że film mi się podobał, bo nie mam zamiaru wysłuchiwać twoich odpowiedzi na moje argumenty (zupełnie inne od twoich).
Lat 13.
Nie no, lekko przesadziłaś z tym staruchem. Ralph Fiennes to jeden z moich ulubionych aktorów od chwili, gdy zobaczyłam go w "Liście Schindlera". A co do Keiry Knightley - może po tym filmie jej antyfani przestaną twierdzić, że nie umie grać. W "Księżnej" w końcu pokazała, że potrafi nie tylko grać "wojowniczą szlachciankę, która chlapnęła się w piracie", ale że potrafi się również wcielać w bardziej złożone postacie.
popieram. Ralph zagral genialnie! Takiego surowego i cynicznego Ksiecia. :) Keira tez swietnie zagrala.
Niesamowita historia. 9/10 ,a te kostiumy.... mmm.....