Ostatnio "Elizabeth - złoty wiek", "Kochanice króla" teraz "Księżna" oby tak dalej ! Oby więcej takich filmów ! Na ten czekam z niecierpliwością ! Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania...
Hejka!
Ja też kocham dramaty historyczne, w ogóle dramaty są boskie. Najlepszy gatunek filmowy :D
Pozdrawiam
Coś tak czuje ,że ten film pobije moją ukochaną Elżbietę Złoty Wiek i chyba dobrze bo sądząc po zwiastunach zaczynam kochać ten film
Ohh Elizabeth - złoty wiek świetny film ! Uwielbiam go ! I jeżeli ten rzeczywiscie go przebiję to będe w siódmym niebie...
Oby tak się stało chociaż Cate Blanchett jako królową Elżebietę ciężko będzie przebic ale zobaczymy :)
Witam w klubie '(^_^)'
Również nie mogę się doczekać premiery The Duchess. Tak mnie wzięło na ten film, że wszystkie jego trailery znam już na pamięć :)
Co do Elizabeth sie zgadzam, świetny film, ale Kochanice Króla?
Przecież tam nawet imiona sióstr zmienili! To wcale nie jest historyczny film! Tyle pomieszali i powymyślali, że aż żal...
Ja też uwielbiam ten gatunek i nie mogę zrozumieć dlaczego premiera The Duchess będzie w Polsce tak późno. Nie mogę się doczekać, zwłaszcza, że w roli głównej Keira Knightley :)