Księżna

The Duchess
2008
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88894
6,3 22 krytyków
Księżna
powrót do forum filmu Księżna

Ostatnio "Elizabeth - złoty wiek", "Kochanice króla" teraz "Księżna" oby tak dalej ! Oby więcej takich filmów ! Na ten czekam z niecierpliwością ! Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania...

____59

Hejka!

Ja też kocham dramaty historyczne, w ogóle dramaty są boskie. Najlepszy gatunek filmowy :D

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
delicateblonde

W tym roku ma być jeszcze Young Victoria, a w następnym Mary Queen of Scots

ocenił(a) film na 7
Sparkling1986

milosnicy filmow historycznych maja farta dzieki Bogu :)

____59

Nie mogę się już doczekać;)

ocenił(a) film na 7
____59

To obejrz sobie jeszcze Marie Antonine.

ocenił(a) film na 7
____59

Coś tak czuje ,że ten film pobije moją ukochaną Elżbietę Złoty Wiek i chyba dobrze bo sądząc po zwiastunach zaczynam kochać ten film

____59

Ohh Elizabeth - złoty wiek świetny film ! Uwielbiam go ! I jeżeli ten rzeczywiscie go przebiję to będe w siódmym niebie...
Oby tak się stało chociaż Cate Blanchett jako królową Elżebietę ciężko będzie przebic ale zobaczymy :)

____59

Ps. Marię Antoninę oczywiscie też już widziałam :))

ocenił(a) film na 9
____59

Witam w klubie '(^_^)'

Również nie mogę się doczekać premiery The Duchess. Tak mnie wzięło na ten film, że wszystkie jego trailery znam już na pamięć :)

Miss_Croft

Co do Elizabeth sie zgadzam, świetny film, ale Kochanice Króla?
Przecież tam nawet imiona sióstr zmienili! To wcale nie jest historyczny film! Tyle pomieszali i powymyślali, że aż żal...

____59

Ja też uwielbiam ten gatunek i nie mogę zrozumieć dlaczego premiera The Duchess będzie w Polsce tak późno. Nie mogę się doczekać, zwłaszcza, że w roli głównej Keira Knightley :)

ocenił(a) film na 8
____59

Oh ja też uwielbiam ten gatunek :D. I nie mogę się doczekać na ten film ;)

____59

a ja żadnego nie oglądałem ;p