Księżna

The Duchess
2008
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88894
6,3 22 krytyków
Księżna
powrót do forum filmu Księżna

wąskie grono kochających inaczej? bo niby płaska jak deska? facet: "myślisz fiutem i to małym" no comments po prostu.

grand_1349

"Płaska jak deska, nawet kiedy przemaluje się na niebiesko, pozostaje chłopczycą atrakcyjną dla wąskiego grona kochających inaczej."

Keira Knightley - atrakcyjna tylko dla kochających inaczej? To jedna w wielu pięknych i seksownych aktorek i założe się, ze nie jednemu facetowi sie podoba...

nie kazdy patrzy tylko na rozmiar biustu!

ocenił(a) film na 8
krewetka

"Były jednak kiedyś takie czasy, kiedy kobiety zabiłyby dla jej urody, kiedy Keira była zachwycającą anielicą zesłaną na Ziemię, byśmy mogli wielbić piękno Stworzenia. Te czasy aktorka, a wraz z nią i my, widzowie, może odzyskać dzięki filmom kostiumowym, takim właśnie jak >Księżna<."

Znajomość dawnych kanonów urody u tego pana wyraźnie szwankuje, podobnie zresztą jak znajomość polskiej gramatyki. W XVIII wieku sylwetka chłopczycy bynajmniej pożądaną nie była (patrz -> krynoliny uwypuklające biodra i dekolty uwypuklające biust). Natomiast co do zasad stosowania zdań wtrąconych i odmiany czasownika przez osoby oraz liczby patrz "Słownik języka polskiego", rozdział 1.

ocenił(a) film na 7
grand_1349

Dla Keiry wsadzic sylikon to żadna sztuka jednak ona po prostu tego nie chce! Powiedziała ,że będzie osobą normalną taką jaką się urodziła.

ocenił(a) film na 8
grand_1349

hej, Recenzent - może pomyliłeś forum z Pudelkiem? tu nie oceniamy zdjęć biustów, tylko nieco inne wrażenia artystyczne... zresztą jak na recenzenta, to jakoś mało faktów w twojej recenzji dotyczących samego filmu. I na szczęscie w niektórych filmach reżyserzy dobierają role nie tylko wg kryterium wielkosci biustu ...

grand_1349

I dobrze. Im większy biust, tym mniej w głowie (patrz Doda, chociaż ona na szczęście aktorką nie jest.)

_queen__

no bez przesady - tylko bez takich - jakby rozmiar biustu mial cos do tego jaki kto jest... tego sie nie wybiera ! (pomijac sztuczne piersi)

tak wiec nie ma co kogos wartosciowac po tym czy ma male czy tez duze piersi!

ocenił(a) film na 7
krewetka

a ja kocham little boobs :D i Keira jest jedna z najseksowniejszych w moim zdaniu aktorek :)

krewetka

Ha! No tak, sorry dziewczęta xD Chodziło mi o sztuczne piersi xD Przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony :)

_queen__

ups , niechciałam nikogo obrazić:) :):):):):)

ocenił(a) film na 6
_queen__

do R.F ---> phi

_queen__

chyba ci się mózg w głowie nie mieści, i udajesz mądrego, skoro jedną dodę(celowo z małej) porównujesz resztą kobiet i ich biustem. :)

grand_1349

Bez komenarza. Patrząc na jego recenzję z psychologicznego pkt. widzenia to wychodzi na to, że on nie jest spełniony w miłości.

femles_CS

Owszem Keira nie należy do grona powalających urodą czy ciałem aktorek, ale biust może powiększyć sobie każdy. Ona tego jeszcze nie zrobiła i bardzo dobrze, bo to nie uczyni z niej lepszej aktorki - wręcz przeciwnie.

grand_1349

to jest piękna dziewczyna i nie musi mieć wymion jak u krowy. Ja w ogóle lubię ten typ urody (Natalie Portman, Emmy Rossum, Anne Hathaway, niezapomniana Audrey Hepburn) zaś panny w stylu Pameli czy innej Dody są takie pospolite...

GG06

ogólnie jaja to ocenianie aktorki (i jakiejkolwiek kobiety) przez rozmiar biustu. Kiera ma mały i jest ok, inne mają duży i też są ok! samo poruszanie tej kwestii i to w taki sposób jest żenujące. recenzent ma pisać o grze aktora! oczywiście może dorzucić swoje zdanie na temat wyglądu, ale nie w tak chamowaty sposób.
koniec wywodu ;p

ocenił(a) film na 8
GG06

oczywiście że nie musi, ale ona nawet nie jest szczupła, szczuplutka- ona jest przeraźliwie chuda, to nawet nie jest rozmiar 32!!! Szkielet z pięknymi oczami. Film się się podobał :)