Księżna

The Duchess
2008
7,4 89 tys. ocen
7,4 10 1 88894
6,3 22 krytyków
Księżna
powrót do forum filmu Księżna

Moim zdaniem to jeden z ciekawszych filmów jakie ostatnio ogladałam,pomimo tego ,ze Keira za swoją role otrzymała mnóstwo pozytywnych głosow moim zdaniem Ralph Fiennes w roli ksiecia jest o niebo lepszy,ale to moje zdanie oczywiscie gorąco polecam sympatykom dramatów kostiumowych istna gratka:)

ocenił(a) film na 7
Monia_62

A potem drogie dziecko neo się obudziłeś

Jakebloom

Dzieckiem juz dawno byłam ,a tobie widocznie strasznie sie nudzi,zeby takie bzdury pisac pod czyjas opinia.Duzo slyszałam o tym jak to nie warto sie na FilmWebie wypowiadac bo zaraz jakis gowniarz zacznie swoje ego reperowac i widze,ze długo nie musiałam czekac.
Pozdrawiam z zachodniej "neo" Anglii

ocenił(a) film na 7
Monia_62

To powiedz mi moja droga jak go oglądałas skoro film wychodzi dopiero w styczniu?

ocenił(a) film na 7
Monia_62

Skoro jesteś z Angli to prosze bardzo opowiadaj cały film

Jakebloom

Harvey Dent - jesteś wyjątkowo żałosny. dziewczyna ma wpisaną nawet lokalizację logowania z Anglii. czy uważasz, że jeśli ktoś mieszka poza granicami państwa to nie wie, czym jest miejsce zwane kinem?

ocenił(a) film na 9
Jakebloom

Ty kocmołuchu !!! trochę szacunku do starszych, a myślenie też nie boli!! jak możesz obrażać inne osoby bez powodu???? ręce opadają

nomi

Właśnie obejrzałem.Film jest fajny.

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

przepiękny film.. oczywiście się popłakałam..ale polecam, bo jest naprawdę cudowny ;)