Trochę mnie zastanawia, dlaczego w ostatnich latach Keirę Knightley wciskają do wszystkich filmów kostiumowych i takich, w których gra rolę damy? Nie wiem, czy wszyscy uznali, że ona po prostu do takich ról pasuje..?
W "Księżnej" szczerze mówiąc niezbyt mi się podobała.
mi też. nie wykazała się tam.
dla mnie idealnie pasuje do filmów kostiumowych - ale nie do każdego.
Wydaje mi się że Keira w pewnym sensie zastąpiła na tym miejscu Helenę Bohman Carter która swego czasu grała również głównie role kostiumowe ze względu na urodę i drobną posturę, podobnie jest z Keirą, której wyjątkowo do twarzy jest w kostiumach. Dopiero od momentu związku Helemy z Timem Burtonem zaczęła grać inne role, bardziej pokręcone. Być może w przyszłości zobaczymy Keirę w bardziej współczesnych historiach.
film jest grubo stonowany jej rola rownierz mimo wszystko zrobila swoje dobrze . film dobry nic nad to
Jest chorobliwie chuda i zmieści się w gorsety;p
Osobiście nie przepadam za nią jako aktorką ale myśle że w tej roli się sprawdziła. Pasuje na arystokratkę
Całkiem ją lubię, ale denerwuje właśnie mnie to denerwuje, że dają ją wielu filmów kostiumowych, i do wielu ról się zgłaszała, chociaż ich nie dostała.
Nie mogliby poszukać jakiejś nowej aktorki, nadającej się doa jakiejś 'roli Keiry' ?