PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7840}

Księżyc i Valentino

Moonlight and Valentino
1995
6,4 2,1 tys. ocen
6,4 10 1 2130
Księżyc i Valentino
powrót do forum filmu Księżyc i Valentino

wie ktoś, jaka piosenka leci pod koniec filmu zdaje mi się, tzn. wtedy, gdy te panie chyba skakały po łóżku? (dawno oglądałam) na pewno była to taka radosna, wesoła piosenka z fajną melodią (dlatego zapamiętałam). na pewno nie chodzi mi o "Dreamer"

ocenił(a) film na 9
fixolollp

Nie przypominam sobie żeby skakały po łóżku. Ale na konie filmu jest kawałek pt. Shelter. Wykonanie: Lone Justice. Tańczyły w deszczu.

ocenił(a) film na 8
Elalala

dzięki, ale to raczej nie to. posłuchałam tej piosenki, ale tamta była bardziej wesoła:)) i te panie chyba razem śpiewały, podskakiwały czy coś w tym stylu:P ale dzięki za odzew;)

ocenił(a) film na 9
fixolollp

Przesłuchałaś całą? Ona się dziwnie zaczyna a potem już jest "skoczna". Obejrzałam sobie film jeszcze raz i to jedyna piosenka, która przychodzi mi do głowy. Posłuchaj cały kawałek. Pozdrawiam
E.

ocenił(a) film na 8
Elalala

tak, przesłuchałam całą (całkiem fajna jest nawet:P) ale mi się wydaje ze to nie to. tzn mięło już baardzo dużo czasu, jak oglądałam ten film i zapamiętałam że była tam fajna piosenka. w sumie to może rzeczywiście ta, a już jej nie kojarzę... szkoda że nie mam tego filmu... Pozdrawiam:)) tak teraz myślę, że rzeczywiście to ta piosenka, a np. była w innej aranżacji. no nie wiem:PP