PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108038}

Księżycowe dziecko

El niño de la luna
1989
6,8 54  oceny
6,8 10 1 54
Księżycowe dziecko
powrót do forum filmu Księżycowe dziecko

i zrozumieć ten film, bo uważam, że Dead Can Dance nie zrobiliby muzyki do słabego filmu,
a Lisa Gerrard nie zagrałaby w nim. Ale do pełnego zrozumienia brakuje mi napisów po
polsku a moja znajomość angielskiego i hiszpańskiego nie pozwala na to. czy ktoś ma
polskie napisy i zechce pomóc?

geralt_z

Napisów szukam od paru lat więc szczerze mogę Ci powiedzieć, że ich nie znajdziesz. Znalazłem kiedyś w jakimś kosmicznym języku ale nikt nie chciał się podjąć tłumaczenia więc odpuściłem.

Chamelleon

Ja mam napisy niekosmiczne (eng, fr, ita),ale niestety żaden z tych języków nie moim rodzimym, więc nic mi to nie daje. Będę więc szukał dalej.

geralt_z

A jest gdzieś w ogóle ścieżka dźwiękowa z tego filmu?

fekalia

Oficjalnie nie została wydana. Kiedyś na jakiejś fanowskiej stronie znalazłem link do zgranej do mp3 ścieżki dźwiękowej z płyty DVD, ale niestety link był nieaktywny, a autor strony nie odpowiedział na moje pytania.

geralt_z

Na napiprojekt są, jeśli jeszcze nie znalazłeś.
A jak nie korzystasz z tego programu to proszę - http://speedy.sh/H5zeV/El-nino-de-la-luna-AKA-Moon-Child-1.txt

7acek

Dzięki Ci, o wielki! Najbliższy wolny łykend poświęcam tedy na obcowanie ze sztuką wielką, zmysłową i magiczną. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

geralt_z

powiedz jak film??? Ja osobiscie tylko dla Gerard chcialbym obejrzec

ocenił(a) film na 7
geralt_z

w filmie są ważne dwie rzeczy : imię Dawid i pytanie:czy dziecko może się narodzić dwa razy?Odpowiedź znajdziesz w wykładach Nevilla Goddarda :)