i zrozumieć ten film, bo uważam, że Dead Can Dance nie zrobiliby muzyki do słabego filmu,
a Lisa Gerrard nie zagrałaby w nim. Ale do pełnego zrozumienia brakuje mi napisów po
polsku a moja znajomość angielskiego i hiszpańskiego nie pozwala na to. czy ktoś ma
polskie napisy i zechce pomóc?
Napisów szukam od paru lat więc szczerze mogę Ci powiedzieć, że ich nie znajdziesz. Znalazłem kiedyś w jakimś kosmicznym języku ale nikt nie chciał się podjąć tłumaczenia więc odpuściłem.
Ja mam napisy niekosmiczne (eng, fr, ita),ale niestety żaden z tych języków nie moim rodzimym, więc nic mi to nie daje. Będę więc szukał dalej.
Oficjalnie nie została wydana. Kiedyś na jakiejś fanowskiej stronie znalazłem link do zgranej do mp3 ścieżki dźwiękowej z płyty DVD, ale niestety link był nieaktywny, a autor strony nie odpowiedział na moje pytania.
Na napiprojekt są, jeśli jeszcze nie znalazłeś.
A jak nie korzystasz z tego programu to proszę - http://speedy.sh/H5zeV/El-nino-de-la-luna-AKA-Moon-Child-1.txt
Dzięki Ci, o wielki! Najbliższy wolny łykend poświęcam tedy na obcowanie ze sztuką wielką, zmysłową i magiczną. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.