Księga ocalenia

The Book of Eli
2010
7,0 149 tys. ocen
7,0 10 1 149192
5,5 24 krytyków
Księga ocalenia
powrót do forum filmu Księga ocalenia

Polecam inny film. w tej tematyce - "Droga", najlepszy film apokaliptyczny po MAD MAX!. Jest naprawdę warty obejrzenia, jeśli ktoś traktuje film jako sztukę i Viggo Mortensena jako świetnego aktora powinien to zabaczyć: 9/10. Polecam rężysera: John Hillcoata I i inne jego filmy. Warto wiedzieć: Film "Droga" utrwali się w pamięci, trzeba tylko zmienić płytę.

ocenił(a) film na 9
jva

Są gusta i guściki. Mi księga ocalenia przypadła do gustu i obejrzałem ją nawet 2 razy....

ocenił(a) film na 8
bulka29

I to jest właśnie Gust, a nie guścik
Bardzo dobry film

ocenił(a) film na 8
jva

mnie się "Księga ocalenia" podobała bardziej niż "Droga" .. to kwestia gustu :)

ocenił(a) film na 5
Scatebra123

A dla mnie "Księga ocalenia" to film mocno średni. Potencjał miał wybitny, ale zmarnował się, niestety. Patrząc z poziomu fabuły "Księga..." to krótkometrażówka... Wiele niedomówień, głównie jeśli chodzi o świat przedstawiony. I nie sprawiają one, że wzmaga się zaciekawienie, ale raczej irytacja. Dla mnie "Księga..." to maleńki fragment czegoś, co powinno być bardziej rozbudowane.

ocenił(a) film na 9
jva

no to szerokiej drogi Ci zycze.

jva

Drogi nie oglądałem, ale po Księdze Ocalenia, która jest jednym z gorszych filmów jakie kiedykolwiek oglądałem, wolę odpocząć od tej tematyki.

ocenił(a) film na 8
Vaylander

Jak byś mógl odpocząć również od Filmwebu, to byłbym Ci wdzięczny

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Vaylander

Odpoczynek zdecydowanie jest Ci potrzebny.

Dziękuję za życzenia

jva

Dobrej jest jeszcze: " Censored by ACTA ", i " Censored by ACTA ", ale ten pierwszy jest wg mnie lepszy.