PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10072953}

Księgowy 2

The Accountant 2
2025
6,4 15 tys. ocen
6,4 10 1 14649
5,9 17 krytyków
Księgowy 2
powrót do forum filmu Księgowy 2

To co się dzieje w tym filmie jest bez sensu

ocenił(a) film na 4
vis_polonia

Niestety. W dodatku jest szarpany, nie trzyma melodii czyli najwyraźniej jest źle zmontowany. Fabularnie to jest faktycznie kompletnie bez sensu.

per333

Nie dogodzisz!!!!

ocenił(a) film na 3
vis_polonia

Ja też kompletnie nie wiem, o co chodzi w tym filmie. Jakieś dziecko, dzieci, więzienie chuy wi skąd i po co, jakaś morderczyni, jacyś bosowie, potańcówka, pomieszanie z poplątaniem.

ocenił(a) film na 5
duzers78

Dokładnie te same mam odczucia. Nic nie trzyma się kupy. Fabuła nie wciąga. Pomieszanie z poplątaniem. Momentami nuda totalna. Zero podjazdu do pierwszej części

ocenił(a) film na 3
wietas85

Poza tym Ben jakiś taki zdziadziały, pokrzywiony, sztywny, bez ikry. Lipa.

ocenił(a) film na 3
duzers78

dokładnie - a przede wszystkim po co te wszystkie morderstwa ?

ocenił(a) film na 1
vis_polonia

Poza tym Ben w ogóle nie przypomina roli z pierwszej części, chyba zapomniał jak grał. Zupełnie inne ruchy inne zachowanie jakiś taki bardziej wyluzowany, z idiotycznym poczuciem humoru (gdzie ten jego autyzm?) chodzący na spotkania randkowe a co do samej fabuły to zgadzam się mega naciągana i bez sensu i już pierwsze sceny akcji dla mnie potwornie naciągane staruch długopisem kolesia rozkłada a kolesiowi w aucie nagle się przypomniało żeby założyć tłumik a wcześniej przez lunetę szukał swej ofiary bez tłumika. No niestety mamy głupie kino strata czasu wyłączam ten chłam i idę na rower.

ocenił(a) film na 6
MikeVersTop

Jedynkę obejrzałem dobre kino akcji dwójka to nie ta sama postać motyw z obozem naciągany nie kupuje

vis_polonia

bingo.

ocenił(a) film na 8
vis_polonia

Jak chcesz coś z sensem, to sobie Mickiewicza poczytaj, ja się bawiłem świetnie, czego i tobie czasami życzę