PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229424}

Ktoś całkiem obcy

Perfect Stranger
2007
6,7 30 tys. ocen
6,7 10 1 29797
4,4 10 krytyków
Ktoś całkiem obcy
powrót do forum filmu Ktoś całkiem obcy

4 out of 10

ocenił(a) film na 4

No niestety film, którym Hally Berry udowadnia, że zasłużyła na Złotą Malinę, tak sztucznego i drewnianego aktorstwa dawno nie widziałem, chociaż na pewno jest to również zasługą scenariusza. Film, którego historia nie była w stanie mnie zainteresować, "zaskakujące"? zakończenie nie uratowało filmu w najmniejszym stopniu, film również nie ratuje Bruce Willis, wiało nudą przez cały seans...

ocenił(a) film na 6
ViceHrabia

Zgadzam sie z Toba, totalna klapa jezeli chodzi o film, praktycznie zadnego klimatu nie ma w tym filmie -> wszyscy w jakis sposob ze soba powiazani -> ale to nic nie wnosi do filmu, zreszta koniec filmu tragedia -> bo nawet jesli morderstwa nie widzialby sasiad z naprzeciwko to kazdy szanujacy sie kryminolog na podstawie dowodow rozpracowal by to, ze to jest ustawione morderstwo :/
Hally bez komentarza, za slodka buzka do takiej roli...

ocenił(a) film na 4
Bartek_P_

To że w jakiś sposób ze sobą powiązani... wątek z tym molestowaniem w dzieciństwie przez cały film był tak niedorzeczny i "od czapy" te fleshbacki, i pseudowizje które przeżywała Hally Berry, na prawdę nie wiem czemu miało to służyć...

ocenił(a) film na 10
ViceHrabia

Przecież to jest ściśle związane z rozwikłaniem zagadki! Przez te molestowanie i śmierć ojca główna bohaterka nie miała prawidłowo rozwiniętej psychiki. Potem widzimy następstwa. Chyba jednak nie ogladałes filmy zbyt uważnie......

ocenił(a) film na 4
gawel0071

No ale to było tak głupio zaserwowane... i to ze jej sie wydawalo raz to raz tamto... no nie podobalo mi sie i juz :-)

ViceHrabia

No wiesz ale Hally nie tylko zdobyła Złota Maline bystrzaku została tez nagrodzona Oscarem